Vacatures hinten naar Hogwarts Legacy 2-ontwikkeling

Vacatures hinten naar Hogwarts Legacy 2-ontwikkeling

De beschrijving heeft het over een openwereld-actie-rpg met magische combat

Vacatures van Avalanche Software hinten naar de mogelijkheid dat de studio aan een vervolg op Hogwarts Legacy werkt.

Zo zoekt de studio naar een senior producer die aan een nieuwe "openwereld-actie-rpg" kan werken. "Maak onderdeel uit van het team achter de blockbuster-openwereld-actie-rpg Hogwarts Legacy, dat aan iets nieuws werkt."

In een andere vacature voor een producer wordt geschreven dat de ideale kandidaat ervaring heeft in het ontwikkelen van openwereld-actiegames en games waarin gevechten met magie zitten. Al deze beschrijvingen komen overeen met Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy kwam begin vorig jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series en pc, en iets later ook op PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie werd meermaals uitgesteld, maar kwam afgelopen najaar uiteindelijk ook uit. Het spel was een hit en was een van de bestverkochte games van vorig jaar.

De uitgever van Hogwarts Legacy, Warner Bros. Games, komt op 3 september daarnaast met Harry Potter: Quidditch Champions, waarin spelers zwerkbal kunnen spelen. De game is vanaf release een maand lang gratis via PlayStation Plus te claimen, zo werd onlangs aangekondigd.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Genoten van de game en begrijpelijk gezien het succes dat ze een tweede deel maken. Persoonlijk zit ik daar alleen niet op te wachten als het een herhaling van zetten wordt. Denk dat dit 1x leuk is.

0

Aanbevolen voor jou