Until Dawn-film komt in april 2025 uit
Nieuws

Until Dawn-film komt in april 2025 uit

De opnames werden eerder deze maand afgerond

De verfilming van Until Dawn draait vanaf 25 april 2025 in de bioscoop.

Dat werd gisteren aangekondigd. De film wordt geregisseerd door David F. Sandberg, die ook de horrorfilm Annabelle: Creation en de Shazam-films heeft gemaakt. Verder is duidelijk dat Peter Stormare een rol heeft in de film. De acteur was al in de game te zien als Dr. Hill en de kans is groot dat hij deze rol opnieuw op zich neemt.

Andere castleden zijn Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo en Odessa A’zion. De opnames van de film begonnen afgelopen augustus in Boedapest en werden begin deze maand afgerond.

Onlangs kwam er een remake van Until Dawn uit voor PS5 en pc - het origineel verscheen op PlayStation 4. In de game komt een groep jongvolwassenen vast te zitten in een skihut terwijl er iets jacht op hun maakt. Spelers kunnen diverse keuzes maken die invloed hebben op het verhaal en het lot van de personages. Diverse bekende acteurs vertolkten de rollen van de personages in de games, waaronder Rami Malek, Hayden Panettiere en Peter Stormare. Het origineel is ontwikkeld door Supermassive Games, ook bekend van de The Dark Pictures Anthology.

Er gaan overigens geruchten over een vervolg op Until Dawn - onder andere vanwege nieuwe scènes in de remake en acteurs die daar mogelijk naar hinten.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nieuwe Xbox-modellen verbruiken minder stroom
Nieuws

Nieuwe Xbox-modellen verbruiken minder stroom

Ook zijn ze iets lichter

De drie nieuwe Xbox-modellen die sinds gisteren te koop zijn, blijken iets aangepast ten opzichte van oudere modellen, waardoor ze minder stroom gebruiken.

Daar is YouTuber Austin Evans achter gekomen. Hoewel de prestaties van de nieuwe consoles gelijk blijven, zorgt een nieuwe soc in de apparaten die van 7nm naar 6nm is overgestapt er voor dat er minder stroom wordt verbruikt.

Zo gebruikt het nieuwe Series X-model zonder diskdrive bijna twee keer zo weinig stroom wanneer het geen games afspeelt, en verbruikt de Series X met disdrive nu 156W tijdens het spelen van een game in plaats van 151W zoals oude modellen. De koeler van de consoles blijkt ook veranderd en maakt de consoles ongeveer 100 gram lichter.

De drie verschillende modellen zijn sinds gisteren te bestellen via de officiële Xbox-website, naast eerder uitgekomen modellen. Men kan hier kiezen tussen de verschillende Xbox Series X-modellen, en hier tussen diverse Series S-modellen. Het gaat om een witte Xbox Series X zonder diskdrive met een schijf van 1TB (499,99 euro), een Xbox Series X met diskdrive en 2TB aan schijfruimte in de kleur Galaxy Black (649,99 euro), en een witte Xbox Series S zonder diskdrive met 1TB (349,99 euro). 

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Trailer toont meer van aankomende Warhammer 40,000: Space Marine 2-dlc
Nieuws

Trailer toont meer van aankomende Warhammer 40,000: Space Marine 2-dlc

Alle belangrijke nieuwe content is geheel gratis

Focus Entertainment en Saber Interactive hebben een nieuwe trailer uitgebracht waarin meer getoond wordt van aankomende downloadbare content voor het onlangs verschenen Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Het bedrijf onthulde eerder al een planning voor aankomende updates en dlc - waarbij duidelijk werd gemaakt dat alle nieuwe gameplaytoevoegingen gratis worden en cosmetische items via seizoenspassen worden ontgrendeld - maar de onderstaande trailer geeft nog wat meer prijs.

Zoals eerder al werd aangekondigd wordt de extra content in het eerste jaar over vier seizoenen verspreid. Het eerste seizoen is in september begonnen en heeft onder andere de Battle Barge-arena en privélobby's voor PvE-gevechten toegevoegd.

Het tweede seizoen, dat ergens "binnenkort" beschikbaar moet komen, voegt een nieuwe PvE-missie toe waarbij spelers terugkeren naar Kadaku om het op te nemen tegen de Hierophant Bio-Titan, de grootste en engste Tyranid tot dusver. Ook wordt een nieuwe Lethal-moeilijkheidsgraad toegevoegd. Verder kan men aan de slag met het nieuwe Neo-Volkite-pistool. Mensen die de seizoenspas aanschaffen ontvangen nieuwe cosmetische items gebaseerd op Dark Angels. Naast de nieuwe trailer kan hieronder ook nog eens het overzicht van aankomende content bekeken worden.

De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series-consoles en pc. Kamal van de Pol was positief over Space Marine 2 in de Gamer.nl-recensie, waarin de game met een 9 beloond werd: "Warhammer 40,000: Space Marine 2 is een sterk afgewerkte actiegame, zelfs voor wie nooit eerder in aanraking is gekomen met Warhammer. De gelikte gameplay maakt elk gevecht een rush van adrenaline met genoeg manieren om je speelstijl aan te passen. Het diepgaande, op personages gerichte verhaal maakt het zowel voor zowel Warhammer-fans als nieuwkomers boeiend, terwijl de robuuste modi en aanpassingsmogelijkheden je laten terugkeren voor meer."

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Dino Crisis vooralsnog exclusief voor PS Premium-leden
Nieuws

Dino Crisis vooralsnog exclusief voor PS Premium-leden

De game kan, in tegenstelling tot veel andere retrogames, niet gekocht worden

Het gisteren aan PlayStation Plus Premium toevoegde PSOne-spel Dino Crisis kan vooralsnog niet los aangeschaft worden.

Gisteren kwam de maandelijkse selectie aan nieuwe gametoevoegingen voor PlayStation Plus Extra- en Premium-abonnees beschikbaar, en zoals al bekend was maakte Dino Crisis onderdeel uit van de Premium-selectie.

Veel retrogames die aan Premium worden toegevoegd kunnen los gekocht worden, zodat ook mensen zonder PS Plus Premium-abonnement de games kunnen spelen. Dit is echter niet het geval bij Dino Crisis, tot onvrede van veel fans die het niet zien zitten om speciaal voor deze game een abonnement af te sluiten.

Hoewel niet bevestigd, lijkt deze keuze bij Dino Crisis-eigenaar Capcom te liggen. Sony biedt zijn meeste retrogames immers wel los te koop aan. Capcom heeft eerder ook Resident Evil: Director's Cut aan PS Plus Premium toegevoegd zonder de game te koop aan te bieden, dus het lijkt er op dat dit simpelweg Capcoms beleid is.

Het is niet duidelijk waarom het bedrijf er een probleem mee zou kunnen hebben dat gamers geld betalen voor een retrogame. Capcom is echter niet de enige uitgever die zich hier 'schuldig' aan maakt: ook Bandai Namco's Tekken 2 was toen het spel aan PS Plus Premium werd toegevoegd niet te koop - al is dit inmiddels wel aangepast.

Overigens ontbreken er ook Trophy's in Dino Crisis. Dit hoeft niet te betekenen dat deze nooit meer toegevoegd worden: de Timesplitters-trilogie ontving ergens na release op PS Plus Premium alsnog Trophy's.

View post on X

Reacties

Login of maak een account en praat mee!