Uitgebreide gameplay van Bandai Namco-rpg Sand Land te zien

Uitgebreide gameplay van Bandai Namco-rpg Sand Land te zien

Game komt op een onbekend moment uit op pc en consoles

Tijdens San Diego Comic-Con was de aankomende Bandai Namco-rpg Sand Land speelbaar. Er is dan ook twaalf minuten aan gameplay online verschenen.

De gameplayvideo die hieronder valt te bekijken werd online geplaatst door IGN. Daarin is te zien hoe de speler in kwestie de woestijnwereld uit het spel verkent, met personages praat en gevechten houdt.

In Sandland kruipen spelers in de huid van de duivelprins Beelzebub, sheriff Rao en de demon Thief. Samen gaan ze op zoek naar een verborgen waterbron midden in de woestijn. Het spel biedt een real-time vechtsysteem en verkenbare gebieden. Spelers zullen daarbij geval een scala aan voertuigen tot hun beschikking hebben om de spelwereld te doorkruisen. Ze kunnen uitgerust worden met allerlei wapens en hulpmiddelen om de verschillende uitdagingen in de woestijn het hoofd te bieden.

Sand Land is een korte mangareeks die in 2000 wekelijks verscheen in het Japanse Shonen Jump-tijdschrift. Dragon Ball-bedenker en Dragon Quest-ontwerper Akira Toriyama schreef en illustreerde de reeks. Het verhaal draait om een woestijnwereld waarin zowel mensen als demonen te kampen hebben met een extreem tekort aan water. ILCA, een studio die eerder aan Pokémon Brilliant Diamond, Shining Pearl en One Piece Odyssey werkte, ontwikkelt het spel.

Sand Land verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kleine correctie: "Dragon Ball- en Dragon Quest-bedenker Akira Toriyama schreef..." Dragon Quest werd niet bedacht door Akira Toriyama, hij is de character designer en/of illustrator van de serie. Zijn iconische stijl werd ook gebruikt voor Chrono Trigger en de Blue Dragon franchise. On topic: Ziet er degelijk uit, maar twijfel of ik hem ga halen.

[Reactie gewijzigd door RoyVG op 24 juli 2023 - 09:24]

1
test

I stand corrected! We passen het aan en nemen het in toekomstige berichtgeving rondom deze game ook mee. Thanks!

0

Aanbevolen voor jou