Ubisoft brengt launchtrailer van Assassin's Creed Mirage uit

Ubisoft brengt launchtrailer van Assassin's Creed Mirage uit

Game verschijnt op 5 oktober op pc, PlayStation- en Xbox-consoles

Ubisoft heeft de launchtrailer voor het volgende week te verschijnen Assassin's Creed Mirage uitgebracht.

Assassin's Creed Mirage speelt zich af in de 9e eeuw en gaat om een "sleutelmoment in de geschiedenis". In vergelijking met de meest recente hoofddelen in de reeks, gaat Mirage terug naar de kleinere schaal van de vroegere Assassin's Creed-games, met een focus op één stad en stealth-gameplay. Spelers besturen Basim Ibn Ishaq, die ook al voorkwam in Assassin's Creed Valhalla, en bezoeken Bagdad en de omgeving van de stad.

Assassin’s Creed: Mirage verschijnt op 5 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game zou in eerste instantie op 12 oktober uitkomen, maar Ubisoft haalde de releasedatum een week naar voren.

Dwayne Vrancken ging onlangs aan de slag met de game: "Voor liefhebbers van de oude Assassin’s Creed-stijl lijkt Mirage een aantrekkelijke gameplay-ervaring te gaan bieden met meer focus op stealth, een levendige en compacte spelwereld die meer dan ooit draait om parkour en een verhaal dat weer ouderwets om Assassins draait."

Assassin's Creed Mirage is niet de enige game in de reeks dit najaar verschijnt. Op 16 november verschijnt Assassin's Creed Nexus VR op Meta Quest-headsets. De game speelt zich af tijdens drie verschillende periodes in de Assassin’s Creed-reeks. Voor het eerst in de geschiedenis van de reeks krijgen spelers drie verschillende speelbare personages: Ezio, Kassandra en Connor. De missies kunnen op verschillende manieren doorlopen worden.

Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sinds de games naar RPG zijn gegaan beschouw ik het niet meer als AC. Maar dit, kleinschaliger en meer stealth, geeft mij toch meer het oude AC gevoel!

0

Aanbevolen voor jou