Tweede Borderlands-film kan dit jaar al worden onthuld

Tweede Borderlands-film kan dit jaar al worden onthuld

Ook de nieuwe Gearbox-game moet spoedig worden aangekondigd

Een vervolg op de aankomende Borderlands-film kan al ergens dit jaar worden onthuld.

Dat meldt Randy Pitchford van Gearbox aan GamesRadar+. De film kan al "voor het einde van het jaar worden aangekondigd. Misschien zelfs eerder. We zullen zien." De eerste film moet nog in de bioscoop verschijnen.

Gearbox werkt ook al geruime tijd aan één of meerdere nieuwe games - fans hopen dat het om een nieuwe Borderlands gaat, al is dit nog niet aangekondigd. Over de nieuwe game zegt hij het volgende: "Het is geen geheim dat we aan vele dingen werken, en aan grote dingen werken. Ik weet zeker dat onze fans heel blij gaan zijn met onze nieuwe game wanneer we hem aankondigen. En ik kan je vertellen dat mensen niet lang meer hoeven te wachten op een aankondiging."

De Borderlands-film verschijnt op 9 augustus in de bioscoop. De film volgt Lilith, een beruchte balling met een mysterieus verleden, die naar haar thuisplaneet Pandora terugkeert om de vermiste dochter van de machtige Atlas terug te vinden. Ze sluit een verbond met Roland, Tiny Tina, Krieg, Tannis en Claptrap en neemt het samen met hen op tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten.

De rol van Lilith wordt vertolkt door Cate Blanchett. Verder wordt Roland gespeeld door Kevin Heart, Claptrap door Jack Black en Tannis door Jamie Lee Curtis. Eli Roth zit in de regiestoel. Hieronder is nog eens een pas verschenen trailer te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Nouja, als ik de trailer zie dan lijkt mij dit een heel leuke film te gaan worden. Maargoed, zal niet de eerste keer zijn dat de enige leuke momenten van een film al geheel in de trailer zit en de rest van de film bagger. Vergelijken met de game doe ik toch niet, want dat is een heel ander medium.

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dit lijkt me al leuker dan dat de games waren

-1

Aanbevolen voor jou