The Plucky Squire-trailer legt uit dat de game voor iedereen is

The Plucky Squire-trailer legt uit dat de game voor iedereen is

Onder andere dankzij twee verschillende moeilijkheidsgraden

Een nieuwe trailer van The Plucky Squire legt de nadruk op het feit dat de game voor allerlei soorten spelers bedoeld is.

Het maakt volgens de trailer niet uit wat de leeftijd of het speelniveau van de gamer in kwestie is: The Plucky Squire kan door iedereen gespeeld worden. Zo zijn er twee verschillende moeilijkheidsgraden, een Adventure-modus met alle uitdagingen die de game rijk is, en een Story-modus waarin de vijanden minder uitdagend zijn.

In het optiemenu kan men daarnaast allerlei hulpmiddelen aan- en uitzetten. Zo is er assistentie bij het maken van sprongen, kan men onsterfelijk worden en kunnen vallende platforms uitgezet worden.

The Plucky Squire verschijnt morgen op pc (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch. Daarnaast is staat de game vanaf die dag meteen op PlayStation Plus Extra.

The Plucky Squire draait om Jot, een held uit een plaatjesboek. Met een zwaard in de hand vecht hij zich langs de vijanden op getekende pagina's, in een stijl die doet denken aan de oude The Legend of Zelda-games.

Er zijn puzzels op te lossen door woorden in het boek te verplaatsen en sommige baasgevechten vinden plaats als een typische vechtgame, inclusief levensbalken en juichende achtergrondpersonages. Jot kan daarnaast ook uit het boek springen en in een 3d-wereld belanden. De afwisseling tussen de 2D- en 3D-gebieden lijkt daarbij de smaakmaker van het spel.

Watch on YouTube

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Helemaal mijn soort game (want gedeeltelijk gebaseerd op Zelda)! Ga hem straks meteen aanschaffen via de eShop!

0
test

"The Plucky Squire verschijnt morgen op pc (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch. Daarnaast is staat de game vanaf die dag meteen op PlayStation Plus Extra." Ik hoor in de trailer "September 17th". Central Europe (CEST) 6:00 PM. Is het niet vandaag zover?

[Reactie gewijzigd door Seismo op 17 september 2024 - 14:44]

0
test

Yup, beschikbaar in de PS store nu.

0

Was inderdaad gisterenavond al beschikbaar (na een korte vertraging)!

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 18 september 2024 - 07:38]

0

Aanbevolen voor jou