The First Descendant-icoontjes die op Destiny 2 leken zijn aangepast

The First Descendant-icoontjes die op Destiny 2 leken zijn aangepast

Nexon beloofde dat eerder al te doen

Diverse icoontjes in The First Descendant die veel leken op icoontjes uit Destiny 2, zijn inmiddels aangepast.

Dat heeft Nexon laten weten. De hotfix is uitgekomen en heeft volgens de ontwikkelaar alle icoontjes die teveel leken op die uit Destiny 2 uit de game verwijderd.

Vorige week kwam er een artikel van Forbes naar buiten waarin allerlei icoontjes uit het pas uitgekomen The First Descendant naast die van uit Destiny 2 werden gelegd. Deze icoontjes leken erg veel op elkaar. Ook zouden er diverse wapens in de games zitten die op elkaar lijken.

"Als een looter shooter is The First Descendant ontwikkeld met veel liefde en respect voor andere games uit het genre", zo luidde een statement die Nexon kort daarna uitbracht. "Destiny 2 is een globaal geprezen looter shooter en het team bewondert en respecteert de game ook - het diende als een inspiratie tijdens het ontwikkelproces. We nemen de zorgen die mensen uiten serieus en hebben besloten aanpassingen te maken om er voor te zorgen dat de beelden die op (die uit Destiny 2) lijken de unieke identiteit van onze game uitstralen." Dat is nu dus gebeurd.

The First Descendant is erg populair: onlangs bleek al dat het spel meer dan tien miljoen spelers heeft. De free-to-play-game bevat coöperatieve gameplay voor vier speler, waarbij mensen deelnemen aan grootschalige gevechten en grote eindbazen verslaan. Spelers besturen een Descendant en moeten vechten tegen een invasie om zo de mensheid in Ingris te redden tegen de slechte Vulgus. Het spel is verkrijgbaar op pc, PlayStation- en Xbox-consoles.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed dat ze dit zo snel hebben gefixt, want het was wel overduidelijk dat dit niet alleen om inspiratie ging maar gewoon dingen kopiëren en dan ietsje veranderen. Maar ik neem het ze niet kwalijk, dat je een klootzak die dat doet aanneemt kan iedere studio overkomen en je kan ook moeilijk voordat je je game uitbrengt eerst al je icoontjes vergelijken met die van honderden andere games.

0

Het is een beetje makkelijk om dat op één persoon af te schuiven, dat lees ik ook helemaal niet als reden terug uit dit artikel. Normaal gesproken worden alle wijzigingen of te maken features/designs op voorhand besproken, uitgevoerd en gecontroleerd. Het feit dat deze icoontjes in de game zijn gekomen is het resultaat van meerdere personen die gefaald hebben. De betreffende icoontjes zullen wellicht eerst als placeholders gebruikt zijn en ze zijn vergeten die te vervangen door andere. Nog steeds slordig.

0

Aanbevolen voor jou