Star Wars Outlaws vereist internetverbinding bij installeren fysieke versie

Star Wars Outlaws vereist internetverbinding bij installeren fysieke versie

Bevestigd door Ubisoft

Mensen die een fysiek exemplaar van Star Wars Outlaws kopen, hebben een internetverbinding nodig tijdens het installatieproces.

Deze informatie werd gisteren op webshops zoals die van Best Buy gedeeld, en werd kort daarna ook bevestigd door uitgever Ubisoft aan IGN. Het is niet duidelijk waarom een internetverbinding precies noodzakelijk is, maar dit was ook al het geval bij het eind vorig jaar verschenen Ubisoft-spel Avatar: Frontiers of Pandora. Bij laatstgenoemde game was de verbinding vereist om een verplichte patch te downloaden.

Overigens zal dit voor de meeste consumenten geen probleem zijn: bij het aanschaffen van een fysiek exemplaar van een game gaan de meeste uitgevers er van uit dat spelers beschikbare patches downloaden om de game stabieler te laten lopen, en logischerwijs is daar ook een internetverbinding voor nodig. Toch is het daadwerkelijk verplicht stellen van deze downloads niet bij iedereen gewenst - voor een enkeling is het zelfs de reden dat ze een fysiek in plaats van digitaal exemplaar van een game aanschaffen.

Star Wars Outlaws werd vorig jaar al aangekondigd, maar gisteren werd een nieuwe verhalende trailer uitgebracht van de game en werd ook de releasedatum onthuld. Outlaws verschijnt op 27 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de Gold- of Ultimate-editie van de game aanschaffen, ontvangen drie dagen eerder toegang, alsmede extra's zoals een exclusieve missie en cosmetische items. Hieronder kan de nieuwe trailer nog eens worden bekeken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus uiteindelijk is het gewoon een verkapte digitale aankoop. Zodra Ubi de stekker uit de game trekt kun jij niks meer met je disc. Volgende rel incoming. Voor het behoud van games is dit gewoon waardeloos.

2
test

Wat inderdaad in het artikel ook al staat; los van Nintendo games download er gelijk een patch als ik de disc opstart. Dus lijkt me geen groot probleem.

0
test

Wel als de game zonder deze patch en de benodigde internetverbinding niet te spelen is.

0

Aanbevolen voor jou