Star Wars Outlaws-update voegt cross-progressie toe

Star Wars Outlaws-update voegt cross-progressie toe

Ook is een vroege stealth-missie minder frustrerend gemaakt

Ubisoft heeft een nieuwe patch voor Star Wars Outlaws uitgebracht waarmee onder andere cross-progressie is toegevoegd.

Op die manier maakt het niet uit wanneer spelers op een ander platform verder spelen - geboekte progressie kan meegenomen worden. Ook is en bug rondom de 'Old School Cool'-Trophy weggewerkt, zodat PlayStation 5-spelers de Platinum Trophy kunnen vrijspelen.

De patch past ook een van de vroege stealth-missies in de game aan, waardoor spelers minder makkelijk de missie falen. Onlangs gaf Ubisoft al aan dat dit aangepast zou worden, omdat veel spelers hun frustratie hebben geuit over de missie. Verder worden diverse andere bugs weggewerkt en aanpassingen gemaakt - de officiële patch notes zijn hier te vinden.

Star Wars Outlaws draait om het nieuwe personage Kay Vess, een relatieve nieuweling in de onderwereld die al van kleins af aan voor haarzelf en de schattige Merqaal Nix zorgt. De game speelt zich af tussen Episode 5 en Episode 6 van de Star Wars-films, wat betekent dat de burgeroorlog tussen de Empire en de Rebellion in volle gang is. De game is beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Dunke van Boekel gaf een 8 aan Star Wars Outlaws in de Gamer.nl-recensie: "Star Wars Outlaws toornt niet aan de formule van een gemiddelde openwereldgame. Toch voert Massive Entertainment genoeg veranderingen door die leiden tot een verfrissende ervaring."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou