Star Wars Outlaws-regisseur 'een beetje teleurgesteld' in gemiddelde score

Star Wars Outlaws-regisseur 'een beetje teleurgesteld' in gemiddelde score

Het plan is om de game te blijven verbeteren

Julian Gerighty, de regisseur van het pas uitgekomen Star Wars Outlaws, laat weten dat hij een beetje teleurgesteld is in de gemiddelde score die de game ontvangt.

Dat meldde hij in gesprek met GamesRadar. "Ik ben een beetje teleurgesteld in de Metacritic-score (Metacritic is een website waarin gemiddelde scores gebaseerd op meerdere recensies worden weergegeven, red.). Erkenning van de pers en critici is erg belangrijk voor ons, maar spelers hebben echt plezier met wat we hebben afgeleverd."

Het lijkt er dus niet op dat Gerighty er echt om treurt, aangezien hij en zijn team "trots, blijheid en een gevoel van vervulling" ervaren. "Miljoenen mensen gaan deze game jarenlang spelen en we zullen nooit stoppen met het verbeteren van de game. Nee, dat is een leugen - we gaan er ooit wel mee stoppen - maar dat is nu in ieder geval niet aan de orde."

De PlayStation 5-versie van Outlaws heeft op moment van schrijven een gemiddelde criticiscore van 76 op Metacritic. Spelers geven de PS5-versie een gemiddelde score van 5.2.

Gisteren bleek nog dat de waarde van Ubisoft-aandelen was gezakt naar 15,50 euro. De prijs is sinds december 2014 niet zo laag geweest. De daling is deels het gevolg van de wisselende ontvangst van Star Wars Outlaws.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de game nog niet gespeeld/gekocht, want ik wilde even de reviews afwachten. Zodra het weer buiten minder wordt (zo te zien al snel) ga ik deze wel aanschaffen. Als ik zo Metacritic bekijken, met name de userreviews, dan moet ik wel constateren dat heel veel reviews gewoon een 0 of een 1 geven zonder dat ze de game gespeeld hebben en het puur haat is naar Ubisoft. Ik kan daar niet zoveel mee om eerlijk te zijn, dat constante cancel gedoe.

3

User score van metacritic is bijna nooit een goede graadmeter. Alleen in gevallen zoals Warcraft 3 Reforged is het terecht dat er 1-en werden gegeven om die score dramatisch laag te laten worden. Maar verder is het veel haat op publishers (in dit geval) of Xbox/Sony fanboys die een game van de andere partij een 0 geeft want, tsja waarom niet natuurlijk. Het is natuurlijk wel onzin dat spelers dit spel nog jarenlang gaan spelen haha. Met zon 30/40 uur kan je hem wel 100% krijgen, en dan komt er nog wat DLC aan straks.

1

Ik heb ongeveer 12 uurtjes gespeeld en moet zeggen, ik vermaak me. Gameplay voelt prima aan. Vind de karakters wel leuk tot nu toe. Graphics had beter gekunt maar ik heb slechter gezien in grote games zoals Riae of the Ronin.

2

"dan moet ik wel constateren dat heel veel reviews gewoon een 0 of een 1 geven zonder dat ze de game gespeeld hebben en het puur haat is naar Ubisoft. Ik kan daar niet zoveel mee om eerlijk te zijn, dat constante cancel gedoe." Ik snap daar ook niet zoveel van. Ik was zeker sceptisch, want Ubisoft heeft mijn vertrouwen een beetje verloren door de mindere games die ze uitgebracht hebben de laatste jaren. Dat hele gedoe rondom het karakter en 'woke'-gelul vind ik vrij bizar, hoe mensen zich zo druk kunnen maken om de kleinste dingen. Oh nee een gekleurd personage! Voor mij de belangrijkste reden om userscores en -reviews volledig te negeren en alleen de reviews van journalisten te lezen en die stemden mij best positief. We hebben het vaker gezien, mensen die een game niet gespeeld hebben maar wel al kritiek leveren op een volgens hun te positieve review. Bizar hoe die mensen dat recht praten in hun hoofd en overtuigd zijn van hun eigen gelijk. Ik weet zeker dat ik deze game een keer ga spelen, ik verwacht er geen topgame van, maar wel dat ik er plezier aan ga beleven.

1
test

Vond het gemiddelde cijfer nog best hoog voor wederom een game die niet klaar is bij release maar waarvan meteen al duidelijk is dat een deel van het verhaal achtergehouden is voor de DLC. Als ik dan ook nog leeg dat de Early Access van 30 Euro neerkomt op basically niks (en ze ook een compensatie van likmevestje aanbieden) dan vind ik de cijfers echt te hoog.

0

Aanbevolen voor jou