Star Wars Outlaws-developer diary uitgebracht

Star Wars Outlaws-developer diary uitgebracht

De openwereldgame moet in 2024 uitkomen op pc, PS5 en Xbox Series

Ubisoft geeft een blik achter de schermen bij de ontwikkeling van Star Wars Outlaws in een nieuwe developer diary.

Gisteren werd een panel gehouden voor de game op San Diego Comic-Con en als onderdeel daarvan werd ook onderstaande developer diary uitgebracht. Daarin wordt onder andere gemeld dat de ontwikkelaars expres voor de periode tussen The Empire Strikes Back en Return of the Jedi hebben gekozen als setting voor de game, en dat spelers iconische en nieuwe locaties in het spel bezoeken. Verder werd tijdens de presentatie bevestigd dat Mos Eisley in de game zit, alsmede de Cantina, de kroeg uit de film.

Het eerder dit jaar onthulde Star Wars Outlaws wordt omschreven als de eerste Star Wars-openwereldgame ooit. Zoals gezegd speelt het zich af tussen The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Spelers duiken in de huid van Kay Vess en haar compagnon Nix. Zij moet een gigantische overval plegen.

De game wordt ontwikkeld door Massive Entertainment, in samenwerking met LucasFilm Games, en komt ergens in 2024 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Het spel draait op de Snowdrop Engine van Ubisoft.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou