Spider-Man Remastered komt deze maand los beschikbaar

Spider-Man Remastered komt deze maand los beschikbaar

Er komt ook een prequel-comic op Spider-Man 2 uit

In de loop van deze maand komt Marvel's Spider-Man Remastered los beschikbaar op de PlayStation Store.

De PlayStation 5-game was voorheen alleen beschikbaar voor mensen die Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition voor PS5 hadden gekocht, maar daar komt dus verandering in. Een precieze releasedatum werd niet gegeven, noch een prijs in euro's, maar Sony heeft gecommuniceerd dat het spel 49,99 dollar gaat kosten - al komt er een upgrade van 10 dollar beschikbaar voor mensen die de PS4-verise hebben. Die upgrade is niet beschikbaar voor mensen die de game via PlayStation Plus hebben geclaimd.

Sony onthulde ook een prequel-comic voor Marvel's Spider-Man 2 die gratis beschikbaar komt op Marvel.com of de Marvel Unlimited-app. In de VS verschijnt de comic aanstaande zaterdag, maar in de rest van de wereld op een later moment. In deze comic komen lezers te weten wat Peter Parker, Miles Morales en Mary Jane sinds de vorige games allemaal hebben gedaan. Daarbij maakt een "geliefde superschurk" zijn eerste opwachting.

Marvel's Spider-Man 2 heeft nog altijd geen releasedatum, maar ontwikkelaar Insomniac Games liet eerder weten dat het spel ergens dit najaar op PlayStation 5 moet verschijnen.

Spider-Man
Spider-Man
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Een game van 5 jaar oud remasteren vind ik toch wel een moneygrab

0
test

Het spel zit dus al in Miles Morales die je vaak voor een grijpstuiver voorbij ziet komen, maar binnenkort in de store dus los voor $49,99? Wow...

0

Aanbevolen voor jou