Spider-Man 2 verschijnt volgens Venom-stemacteur in september

Spider-Man 2 verschijnt volgens Venom-stemacteur in september

De PlayStation 5-game Marvel's Spider-Man 2 zou volgens de stemacteur van Venom aankomende september uitkomen.

Dat meldt Tony Todd op Twitter. Hij speelt de rol van Venom in het aankomende spel. Iemand uitte op Twitter zijn enthousiasme voor de game, waarna Todd het volgende zei: "Het lijkt erop dat het september wordt! In augustus wordt er veel publiciteit opgetrommeld. Zover ik weet worden in augustus reclames uitgezonden."

Afgelopen december liet ontwikkelaar Insomniac Games al weten dat Spider-Man 2 ergens in het najaar van dit jaar uitkomt, maar een specifieke maand is nog niet bevestigd. Het lijkt er dan ook op dat Todd voor zijn beurt heeft gepraat.

Spider-Man 2 verschijnt voor PlayStation 5 en bevat zowel Peter Parker en Miles Morales als Spider-Man, alsmede de schurk Venom. Insomniac Games werkt ondertussen ook aan een game rondom Wolverine.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk duurt het niet lang meer totdat we de game zien. Ben wel een beetje klaar met Sony dat pas iets van hun games laat zien enkele maanden totdat ze uitkomen, geeft me toch het gevoel dat ze nog altijd het extreme succes van de PS4 en games zoals de eerste Spider-Man gebruiken om nu succes te boeken. Sowieso kut wanneer aan game aangekondigd word en de ontwikkelaar en uitgever vervolgens voor een jaar+ doen alsof de game niet bestaat.

0
test

@poklaan jij wil half bakken werk zien en dan elke keer klagen wanneer het spel nu eindelijk een keer af is? Soms is onwetendheid gewoon fijn dan alleen maar afvragen wanneer de volgende games een keer uitkomen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@GoofyZ3 het liefst heb ik dat ze een game aankondigen en de maand daarop het uitbrengen (Dat ze er al jaren aan gewerkt hebben natuurlijk). Maar hype creeren is ook marketing technisch ook heel goed.

0

Aanbevolen voor jou