Spelers streamen Star Wars Outlaws al en spoilers duiken op

Spelers streamen Star Wars Outlaws al en spoilers duiken op

De game komt officieel op 30 augustus uit

Sommige consumenten hebben Star Wars Outlaws al geruime tijd voor release weten te kopen en de game wordt dan ook al gestreamd.

Als gevolg daarvan duiken er steeds meer spoilers op over de game. Mensen die zo weinig mogelijk over het spel en het verhaal willen weten, doen er dus goed aan voorzichtig te zijn wanneer ze zich op internet begeven.

Star Wars Outlaws verschijnt op 30 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de Gold- of Ultimate-editie van de game aanschaffen, ontvangen drie dagen eerder toegang, alsmede extra's zoals een exclusieve missie en cosmetische items. Hoe het mogelijk is dat sommige consumenten de game al spelen en streamen is niet duidelijk, al hebben reviewers logischerwijs wel codes om de recensie voor te bereiden.

Star Wars Outlaws draait om het nieuwe personage Kay Vess, een relatieve nieuweling in de onderwereld die al van kleins af aan voor haarzelf en de schattige Merqaal Nix zorgt. De game speelt zich af tussen Episode 5 en Episode 6 van de Star Wars-films, wat betekent dat de burgeroorlog tussen de Empire en de Rebellion in volle gang is. Hieronder kan nog eens de eerder deze week verschenen launchtrailer van de game worden bekeken.

Gamer.nl-hoofdredacteur Jacco Peek sprak eerder deze week op Gamescom met Humberley González, de actrice die de rol van hoofdpersonage Kay vertolkt. Zij reageerde ook op de online haat die ze voor deze rol krijgt: "Weet je, uiteindelijk ontkom je niet aan de mening van het publiek. Het zijn meningen, geen feiten. Ik weet dat ik ontzettend trots ben op deze game. Uiteindelijk herinnert die negativiteit en weerstand me eraan dat we  - met mijn bestaan in deze industrie als vrouw van kleur, immigrant en latina – meer representatie nodig hebben. Om in de Star Wars-thema’s te blijven: er is altijd een lichte en een donkere kant – ze kunnen niet zonder elkaar bestaan. Je mag zelf bepalen aan welke kant je staat."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben er sinds gisteren mee bezig, top game. Echter het is Assassin`s Creed in een Star Wars jassie. Niets mis mee, want hijs echt vet.

0
test

Kan je in de settings de hitmarkers uit zetten? En enemy tagging, kan je dat ook uit zetten in de settings? Edit : nee dus :( : https://www.reddit.com/r/StarWarsOutlaws/comments/1ezqvfc/i_have_been_playing_the_game_for_9_hours/ ("Can you turn off the hit markers?I hate that stuff. " "... I've just had a look after seeing your comment, it doesn't look like it..." Het feit dat je hitmarkers blijkbaar niet uit kan zetten verteld veel over de mentaliteit van diegenen die de game gemaakt hebben.

[Reactie gewijzigd door kr1z op 24 augustus 2024 - 09:42]

0
test

Humberley González heb `t over "negativiteit", maar die "negativiteit" komt niet door discriminatie, maar komt voornamelijk doordat mensen die eigenlijk niets met starwars op hebben in verband met hun carriere of agenda de starwars content maken voor mensen die wel gepassioneerd over starwars zijn ... of waren inmiddels. Om maar weer eens een voorbeeld te noemen: Ze zegt: " Om in de Star Wars-thema’s te blijven: er is altijd een lichte en een donkere kant – ze kunnen niet zonder elkaar bestaan" Balance in the force = GEEN dark side, ... niet dark EN light. (voor de dark times is er 1000 generaties geen dark side geweest, dus ze kunnen wel degelijk zonder elkaar bestaat schat.) Ze zegt dat waarschijnlijk alleen maar omdat ze ooit iemand een keer jingjang of zo iets heb horen zeggen, en bij d`r eigen denkt "dat zal dan ook wel voor star wars gelden"; Precies die low effort mentaliteit bij een ip die juist MAXiMUM effort vereist om te kunnen slagen, DAT is waar al die negativiteit vandaan komt. Om in de Star Wars-thema’s te blijven : Minimal effort, in plaats van maximal effort, is the path to the dark side.

[Reactie gewijzigd door kr1z op 24 augustus 2024 - 16:39]

0

Aanbevolen voor jou