Sony toont Phantom Blade Zero, Lost Soul Aside en meer tijdens ChinaJoy-evenement

Sony toont Phantom Blade Zero, Lost Soul Aside en meer tijdens ChinaJoy-evenement

Ook werden er nieuwe games aangekondigd

Sony heeft tijdens het ChinaJoy-evenement afgelopen weekend diverse aankomende games getoond, waaronder Lost Soul Aside en Phantom Blade Zero.

Er werden op het in China georganiseerde evenement diverse presentaties door Sony en ontwikkelaars gehouden van aankomende games die Sony Interactive Entertainment uitgeeft als onderdeel van het 'PlayStation China Hero Project' in een poging aankomende Chinese games wereldwijd meer elan te geven. Deze presentaties worden voorzien van Chinees commentaar, maar tonen tegelijk ook veel gameplay.

Zo werd Phantom Blade Zero uitgebreid getoond. De third-person-game moet snelle third-person combat met zwaarden bieden. Spelers kruipen in de huid van een sluipmoordenaar genaamd Soul die voor een mysterieuze, machtige organisatie genaamd The Order werkt. Wanneer hij wordt beschuldigd van de moord op de patriarch van deze organisatie, begint de jacht op hem. Phantom Blade Zero komt op een nog onbekend moment naar PlayStation 5 en pc. 

Watch on YouTube

Ook werd er een presentatie gehouden rondom Lost Soul Aside. Het verhaal van Lost Soul Aside draait om een oorlog die tien jaar geleden monster in de wereld introduceerde. Spelers stappen in de schoenen van Kazer, die zijn kristallen draak in objecten als een zwaard kan veranderen. De gameplay is daarmee volledig gericht op snelle hack 'n slash-actie. De game komt naar PlayStation 5 en pc. 

Watch on YouTube

Een andere game waar een presentatie van werd gehouden, was Infinity Nikki. Dit is het vijfde deel in de Nikki-reeks van Infold Games. In dit deel, dat op Unreal Engine 5 draait, verkennen spelers een open spelwereld vol met puzzels en de mogelijkheid om allerlei outfits te verzamelen. Deze outfits hebben niet alleen magische mogelijkheden, maar kunnen ook gebruikt worden terwijl Nikki verschillende poses aanneemt en spelers foto's maken. De game moet daarbij een ontspannend ervaring bieden terwijl spelers de wereld van Miraland verkennen. Infinity Nikki komt op een nog onbekend moment naar PlayStation 5, pc, iOS en Android. 

Watch on YouTube

Er werden ook nieuwe games voor het PlayStation China Hero Project aangekondigd, namelijk de PS5-singelplayer actie-adventuregame Loulan van ChillyRoom, de actie-rpg Project: Jinyiwei van CangMo Game Entertainment voor PS5 en de openwereld-actiegame Unending Dawn van Parcae's Fate Studio voor PS5, iOS en Android. Van Loulan zijn er nog geen beelden, maar hieronder zijn wel trailers en presentaties van de andere twee games te zien, geüpload door Gematsu.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Damn, Phantom Blade Zero ziet er heel erg cool uit! Valt me wel op dat de games allemaal op elkaar lijken qua gameplay

0

Aanbevolen voor jou