Sony brengt speciale PS5 en PS5 Pro uit voor dertigjarig jubileum

Sony brengt speciale PS5 en PS5 Pro uit voor dertigjarig jubileum

Verschijnen op 21 november

Om te vieren dat PlayStation dertig jaar bestaat, brengt Sony speciale edities van de PlayStation 5, PlayStation 5 Pro en accessoires uit.

De PlayStation 5 Pro en PlayStation 5 Digital Edition en bijbehorende accessoires worden geleverd in een grijze kleur die doet denken aan de oorspronkelijke PlayStation-console. Beide consoles worden geleverd met een DualSense-controller, een cover voor de diskdrive die los gekocht kan worden, een verticale stand, een poster en kabels - allemaal in de stijl van de oorspronkelijke PlayStation.

De speciale PlayStation 5 Pro wordt daarnaast ook geleverd met een DualSense Edge en een oplaadstation voor de controllers. Elke speciale PS5 Pro heeft een nummer op de console - in totaal worden er 12.300 gemaakt. Tot slot kan er ook een PlayStation 5 Portal met hetzelfde kleurenschema gekocht worden.

De consoles en accessoires komen op 21 november uit. Reserveringen starten op 26 september. Reserveren kan straks via de PlayStation Direct-winkel zolang men een PlayStation Network-account heeft. Er zijn geen prijzen genoemd. Gezien de spullen die meegeleverd worden en het feit dat de reguliere PlayStation 5 Pro 799,99 euro gaat kosten, is het goed mogelijk dat de speciale editie van de PS5 Pro meer dan 1000 euro kost.

Watch on YouTube
PlayStation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik zag ze gisteren op Reddit voorbijkomen, Ik vind dit echt een superstrak design, echt supermooi. Maar gezien de beperkte oplage en de minimale officiële prijs zal je diep in de buidel moeten tasten hiervoor. Zeker als de scalpers weer hun slag slaan.

0
test

Ik ben zeker wel fan van Playstation (verward dat niet met fanboy) en dit zijn echt hele gave designs. Maar volgens mij heeft Sony nu meer diverse edities van de PS5 gemaakt dan het aantal games wat ze uitbrengen, LOL

[Reactie gewijzigd door GWO op 20 september 2024 - 06:45]

0
test

Ja en toch blijven jullie “fans” kopen fan of fanboy is trouwens hetzelfde: Een fan is een persoon die een sterke interesse of bewondering heeft voor een artiest, sporter, team, fenomeen of merk. Deze bewondering zorgt ervoor dat een fan per definitie biased is, omdat hun emotionele betrokkenheid hun oordeel beïnvloedt. Fans zien vaak vooral de positieve kanten van hun idool en negeren of minimaliseren negatieve aspecten. Ze verdedigen hun favorieten bij kritiek, zelfs als die terecht is, en hebben vaak onrealistische verwachtingen. Door deze sterke emotionele band is hun perspectief meestal minder objectief, wat fan zijn vrijwel altijd gepaard doet gaan met een vorm van vooroordeel.

[Reactie gewijzigd door Kay op 20 september 2024 - 08:01]

-3
test

Ik ga absoluut niet die PS5 Pro, kopen. Die prijs ronduit belachelijk. Mijn opmerking was overigens puur sarcastisch bedoeld. Want ik ben ontevreden over de het aantal kwalitatieve games die uitkomen om nog niet te spreken over de te vele remakes. Jouw reactie daarentegen is vrij generaliserend en zegt vooral meer over jou. Doe maar gewoon aardig tegen elkaar, wordt het alleen maar leuker van ;-)

2
test

ik geef je gewoon de definitie van een fan en ik benoem dat fans toch blijven kopen ondanks dat Sony weinig uitbrengt? Waar ben ik vijandig en waar generaliseer ik precies? alle downvotes die ik krijg beamen alleen maar meer dat de definitie klopt 🥲

[Reactie gewijzigd door Kay op 20 september 2024 - 13:00]

-1
test

@KAY - (de) zuurpruim m / v: onvriendelijk, nors persoon die vooral de negatieve kant van situaties ziet. Mopje, mopje! :-)

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 20 september 2024 - 14:42]

3
test

@KAY die downvotes krijgt iedereen hier die iets over Sony zegt waar de fanbase het niet mee eens is (en dat is best veel). Standaard procedure. Het geeft alleen maar aan hoe verziekt en gefrustreerd die groep fanboys is en hoe gamer.nl er helaas vol mee zit. Het is dus eigenlijk een soort fanboy meter lijkt het. Een comment over Sony met -4 geeft dus aan dat er 4 fanboys actief zijn. Jammer voor de rest, maar ook wel grappig. Al die frustraties op een minnetje gooien om er vervolgens achter te komen dat dat hier geen reet doet. Je comment blijft gewoon staan en er gebeurt verder niets mee. Achja, als het hun voldoening geeft en de dag door helpt te komen :). 'Zo, die gast heb ik eens goed te grazen genomen met een minnetje!'

[Reactie gewijzigd door Riyakuya op 20 september 2024 - 14:39]

-1

Aanbevolen voor jou