Sonic Team zou 'dolgraag' Sonic Adventure 3 maken

Sonic Team zou 'dolgraag' Sonic Adventure 3 maken

Snel!

Sonic Team zou graag een nieuw vervolg in de Sonic Adventure-reeks maken, maar dat zit er op dit moment niet in.

Dat geeft studiohoofd Takashi Iizuka aan in een interview met VGC. "Ik denk dat ik op een gegeven moment zou willen zeggen: 'hé ja, we maken Adventure 3', maar daar hebben we nog geen plannen voor. Het is een van die dingen, als alles goed valt en het kan gebeuren, dan zouden we het dolgraag maken."

Er wordt Iizuka ook gevraagd naar de mogelijkheid van een aparte game rond de Chao Garden, een minigame in de Sonic Adventure-serie waarin spelers schattige wezentjes verzorgen. Begin dit jaar waren er kleine geruchten dat er mogelijk een spin-off van gemaakt zou worden voor mobiele apparaten, maar volgens Iizuka staat ook dat niet op de planning.

"Als we het hebben over Chao Garden, dan weet ik dat iedereen zegt 'ik wil Chao Garden, ik wil Chao Garden'. Maar Chao Garden is een onderdeel van de hele serie Sonic Adventure-games. Het is geen standalone spel, het zit geïntegreerd in de gameplay van de Adventure-serie, dus we kunnen het niet zomaar losbreken. Dus als je vraagt om Chao Garden en Adventure 3, vraag je eigenlijk gewoon om Adventure 3."

Sonic Adventure 1 en 2 waren de eerste volledig driedimensionale Sonic-games. Ze verschenen in 1998 en 2001 voor de Sega Dreamcast.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou