Snake-stemacteur David Hayter keert terug voor promotie Metal Gear Solid-collectie

Snake-stemacteur David Hayter keert terug voor promotie Metal Gear Solid-collectie

"Dit is nog maar het begin"

Om het vorige week uitgekomen Metal Gear Solid: Master Collection Volume 1 te promoten, heeft Konami stemacteur David Hayter opgetrommeld.

Hayter voorzag tot Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes en The Phantom Pain de stem van Solid Snake (en zijn mentor Big Boss) in de Metal Gear Solid-games. In de net genoemde titels werd hij echter vervangen door Kiefer Sutherland.

Nu Metal Gear Solid: Master Collection Volume 1 uit is, heeft Konami Hayter echter terug laten keren om promotie te maken voor de collectie. In de betreffende video zegt hij daarbij het volgende: "Ik hoop dat jullie er klaar voor zijn, want dit is nog maar het begin." Ook de tweet waarmee het promotiefilmpje is gedeeld maakt hier melding van.

Het is niet duidelijk wat Hayter daarmee precies bedoelt, al is bekend dat er ook een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater in de maak is. Gezien de naam van de collectie lijkt het daarnaast vanzelfsprekend dat er ook ooit een tweede collectie verschijnt, met daarin bijvoorbeeld Metal Gear Solid 4, 5 en Peace Walker. Sterker nog: in de code van de huidige collectie zijn onlangs vermeldingen van die titels gevonden.

Hoe dan ook heeft de actie van Konami om Hayter in te zetten voor de promotie veel losgemaakt bij fans. Veel gamers waren niet blij met zijn vertrek en Sutherlands vervangende rol, en zijn dan ook enthousiast om Hayter weer aan de franchise verbonden te zien. Sommige fans speculeren zelfs dat Hayter zijn stem kan verlenen aan een eventuele heruitgave van Metal Gear Solid 5 in een hypothetische tweede collectie, al lijkt die theorie vooralsnog nergens op gebaseerd.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc. De MGS3-remake Metal Gear Solid Delta: Snake Eater verschijnt op een nog onbekend moment op PS5, Xbox Series en pc.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou