Silent Hill-maker brengt Slitterhead op 8 november uit

Silent Hill-maker brengt Slitterhead op 8 november uit

Game komt naar PS5, PS4, Xbox Series en pc

Tijdens de Summer Game Fest-liveshow vannacht werd een trailer met de eerste gameplay van Slitterhead, de nieuwe game van Silent Hill-maker Keiichiro Toyama, getoond. Ook is de releasedatum bekend: 8 november.

Slitterhead werd in 2021 al aangekondigd. Het gaat om een horrorgame met de nadruk op psychologische horror. Daarbij werd in 2022 gemeld dat de game meerdere genres behelst en dat het spel ook geschikt moet zijn voor mensen die normaliter geen horrorgames spelen.

De game speelt zich af op de straten van Kowlong, waarin spelers als de Hyoki - een entiteit die geen herinneringen of fysieke vorm heeft - monsterlijke wezens genaamd Slitterheads moet vernietigen. Deze Slitterheads vermommen zichzelf als mensen.

Slitterhhead wordt ontwikkeld door Bokeh Game Studio, dat werd opgericht door Keiichiro Toyama, de maker van franchises als Silent Hill, en Junya Okura, de maker van Gravity Rush.

Slitterhead verschijnt op 8 november voor pc (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou