Shadow of the Erdtree uitgespeeld met dansmat als controller

Shadow of the Erdtree uitgespeeld met dansmat als controller

Elden Lord of the Dance

Volgens sommigen is de uitbreiding Shadow of the Erdtree voor Elden Ring te moeilijk, maar één iemand had daar in ieder geval geen last van: die heeft de dlc uitgespeeld met een dansmat.

Het gaat om Twitch-streamer MissMikkaa, die eerder ook al indrukwekkende prestaties neerzette in Elden Ring. Zo speelde ze eerder de basisgame uit met een dansmat, en speelde ze de game zelfs twee keer tegelijk met zowel een dansmat als een controller.

Nu heeft ze zich ook door de uitbreiding van Elden Ring heen geploegd met de dansmat. Dat ging niet bepaald vanzelf: het duurde in totaal zeven dagen om tot het einde te komen.

"De laatste baas viel na 52 pogingen en 7 uur dansmatten (mijn voeten doen pijn)", aldus de streamer. "De DLC kostte me 7 dagen en ik ben in totaal 325 keer dood gegaan; 69 keer door de zwaartekracht, mooi. Ik hoop dat Miyazaki trots is op me."

MissMikkaa plaatste een video van het laatste baasgevecht en haar uitgeputte reactie op X. Aangezien dat nogal een spoiler is, zullen we de post hier niet tonen, maar je kunt hem hier bekijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou