Rise of the Ronin-update voegt nieuwe missies en verbeteringen toe

Rise of the Ronin-update voegt nieuwe missies en verbeteringen toe

De update komt ergens deze week uit

Team Ninja wil deze week een significante update voor Rise of the Ronin uitgeven met nieuwe missies en andere toevoegingen.

Dat heeft producent en regisseur Fumihiko Yasuda laten weten op PlayStation Blog, waarin hij ook dieper ingaat op de connecties tussen de game en de Nioh-franchise.

In de aankomende nieuwe update zitten vijf nieuwe Ally-missies, alsmede diverse verbeteringen en extra opties. Een overzicht is op PlayStation Blog te zien. Wanneer deze week de update precies verschijnt is op moment van schrijven nog onbekend.

In Rise of the Ronin besturen spelers een Ronin - een strijder die geen meester heeft en zelf keuzes mag maken. Men gebruikt Katana's en andere wapens om gevechten te voeren. Daarbij kan men zelfs door de lucht zweven met een speciale toestel. De game verscheen afgelopen maart voor PlayStation 5 en is ontwikkeld door Team Ninja.

Erik Nusselder gaf een 7,5 aan het spel: "Rise of the Ronin barst van de ambitie: het wil een belangrijk moment uit de Japanse geschiedenis op een meeslepende manier vertellen in een open spelwereld waar je je eindeloos in kunt verliezen. Helaas komt dat niet altijd goed uit de verf en voelt de game rommelig en kleurloos aan. Gelukkig redt de uitstekende combat van Team Ninja de boel met vlijmscherpe precisie en memorabele gevechten."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou