Rise of the Ronin-demo nu beschikbaar op PlayStation 5

Rise of the Ronin-demo nu beschikbaar op PlayStation 5

Geboekte progressie kan worden meegenomen

Er is een gratis demo voor Rise of the Ronin beschikbaar gekomen op PlayStation 5.

Dat hebben uitgever Sony Interactive Entertainment en ontwikkelaar Team Ninja aangekondigd. De demo bevat het eerste hoofdstuk van de game. Geboekte progressie kan worden meegenomen naar de uiteindelijke game. Hieronder is een nieuwe video te zien waarin diverse mijlpalen die spelers in de game hebben bereikt worden doorgenomen.

Rise of the Ronin is een openwereld-actie-rpg met een focus op gevechten die zich afspeelt in de late negentiende eeuw. Aan het einde van de lange Edo-periode heeft Japan te kampen met onderdrukkende leiders en dodelijke ziektes, terwijl er een oorlog woedt tussen de Tokugawa Shogunate en de Anti-Shogunate.

Spelers besturen een Ronin - een strijder die geen meester heeft en zelf keuzes mag maken. Men gebruikt Katana's en andere wapens om gevechten te voeren. Daarbij kan men zelfs door de lucht zweven met een speciale toestel. De game is verkrijgbaar op PlayStation 5.

Erik Nusselder gaf een 7,5 aan de game: "Rise of the Ronin barst van de ambitie: het wil een belangrijk moment uit de Japanse geschiedenis op een meeslepende manier vertellen in een open spelwereld waar je je eindeloos in kunt verliezen. Helaas komt dat niet altijd goed uit de verf en voelt de game rommelig en kleurloos aan. Gelukkig redt de uitstekende combat van Team Ninja de boel met vlijmscherpe precisie en memorabele gevechten."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vroeger kwamen demo's uit VOOR dat de game uit kwam. Om je lekker te maken voor de volle game. Wat is precies de functie van een demo maanden na de release van de game?

1
test

verkoopcijfer proberen op te boosten van een geflopt spel ?

1

Aanbevolen voor jou