Remaster van Horizon Zero Dawn is beoordeeld door de ESRB

Remaster van Horizon Zero Dawn is beoordeeld door de ESRB

Aankondiging tijdens de State of Play?

Het Electronic Software Rating Board (ESRB) heeft een nog onaangekondigde remaster van Horizon Zero Dawn beoordeeld.

De beoordeling is te vinden op de website van ESRB en stelt dat de game - getiteld Horizon Zero Dawn Remastered - op zowel PlayStation 5 als pc te spelen is. Wat deze remaster van Horizon Zero Dawn zoal verbetert is nog niet bekend, en zowel Sony als Guerrilla Games hebben zich nog niet uitgesproken over het bestaan van dit project.

Sinds 2022 gaan al geruchten over een remaster van de game. Eerder dit jaar laaiden die weer op toen Zero Dawn van PlayStation Plus Extra werd gehaald.

De beoordeling hangt samen met recente geruchten die stellen dat Sony binnenkort een State of Play uitzendt. Logischerwijs zou Sony deze remaster tijdens een dergelijke presentatie uitzenden, dus misschien volgt een aankondiging spoedig.

Horizon Zero Dawn kwam in 2017 uit op de PlayStation 4 en werd toentertijd geprezen om de indrukwekkende graphics. Later werd het spel ook beschikbaar op pc, en kreeg Guerrrilla's openwereldgame een update waarmee het spel ook op PlayStation 5 in 4K en 60 frames per seconde draait.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En eigenaren van de originele game moeten ervoor gaan betalen? Als dat zo is, is het echt een heel vervelende actie van Sony om de game uit PS Plus te halen, alleen maar zodat ze meer geld uit spelers kunnen kloppen. Maar goed, je kan het ze ook haast niet verwijten. TLOU heeft wel laten zien dat de loyale fans toch alles kopen, ook al is het een identieke game die zelfs features mist. Mochten ze er echt geld voor vragen, dan ben ik wel benieuwd hoeveel mensen zo gek zijn om het spel nogmaals te kopen.

[Reactie gewijzigd door Riyakuya op 18 september 2024 - 10:21]

1

Oh nee, een bedrijf geeft een game niet meer gratis weg omdat ze er geld mee willen verdienen. Een game die ze overigens eerder ook al LETTERLIJK weg hebben gegeven als maandelijkse game. Dus mensen hebben hem waarschijnlijk op die manier ook al. Je kan het jammer vinden, en dat is t ook. Maar stap toch op met "vervelende actie". Het is een bedrijf die winst wil maken. Net als Microsoft, net als Nintendo, en ieder ander bedrijf.

-3
test

Ik zou graag willen weten waar jij PS+ gratis haalt want op dit moment betaal ik daar nog voor en dat geld zou ik dan graag willen gebruiken om een PS5 Pro te halen zodat ik nog meer remasters en remakes van Sony kan spelen...

4

@Ryme Van dezelfde plek als waar xbox boys gamepass vandaan halen en vervolgens praten over gratis games. Effe serieus, je zit nu te mierenneuken om een argument te hebben. Iedereen die online speelt op z'n console heeft psplus of gamepass sowieso al. En dat weet je ook best dat dat bedoeld werd.

-2

@Yennila jammer dat je een bepaalde uitspraak meteen probeert te pinnen op een hele groep. Dat slaat nergens op en haalt je hele argument onderuit. Dat staat nog los van het feit dat ik niet geloof dat iemand daadwerkelijk beweerd heeft dat games op game pass gratis zijn. Wel goedkoper maar niet als gratis. En als er iemand is die dat wel beweert dan dus die persoon een domme rukker en niet iedereen met een XBox. Ik ga toch ook niet zeggen dat ik een film gratis gezien heb op Netflix?

0
test

Ja het is vervelend inderdaad. Fijn dat je dat zelf ook inziet maar het mij kwalijk neemt? Begrijp dat niet helemaal. Dat ze de game eerder gratis weg hebben gegeven en er nu geld voor gaan vragen maakt het geheel ook niet beter in mijn ogen? Denk dat gamers deze generatie liever nieuwe games zien op PlayStation in plaats van de zoveelste remake of remaster.

0
test

@RYME misschien kwam die gedachte nog uit de PS3 tijd toen Sony graag duidelijk maakte dat PSN altijd gratis zou blijven, en dat Xbox live de duivel was door geld te vragen? Volgens mij hield die claim niet al te lang stand..

[Reactie gewijzigd door Riyakuya op 18 september 2024 - 20:37]

-1

@Ryme ik pin helemaal niets op wie dan ook, snap ook niet waar je dat vandaan haalt. Ik maak een vergelijking in dat er meer van dit soort diensten zijn waar reeds betaald wordt voor een andere dienst (online play) en de gratis games erbij een extra bonus zijn. Ik zeg inderdaad niet dat de films en series op netflix gratis zijn, want dat is de REDEN dat ik netflix neem, als ik daarna echte als extra bovenop die dienst van Netflix iedere maand 3 games krijg, dan ja, dan zou ik die games gratis noemen. Je legt mij nu woorden in de mond die helemaal niet gezegd worden. Net als Riyakuya doet overigens, maar van hem waren we niet anders gewend

-1

@Yennila Ik heet geen Ryme. Dit is wat je zei "Van dezelfde plek als waar xbox boys gamepass vandaan halen en vervolgens praten over gratis games." Je pint dus wel degelijk een bewering op een hele groep.

0
test

"TLOU heeft wel laten zien dat de loyale fans toch alles kopen" - Onzin. Ik heb een big fan van TLoU (top 3 voor mij), maar heb de remaster gewoon gekocht voor een 10'tje want vond het belachelijk dat ze daar de volle mep voor vroegen.

1
test

Je zegt onzin maar geeft vervolgens aan dat je er alsnog geld aan uitgegeven hebt? Beetje dubbelzinnig gezien dat in principe ook is wat ik aangaf maar het is inderdaad beter, en meer naar waarde dan de volle mep.

0

Dit kan toch echt niet meer... Waar is PS/Sony allemaal mee bezig zeg?

-1

Aanbevolen voor jou