Remake van Brothers: A Tale of Two Sons mogelijk in de maak

Remake van Brothers: A Tale of Two Sons mogelijk in de maak

Wellicht wordt het spel op The Game Awards aangekondigd

Er wordt mogelijk gewerkt aan een remake van Brothers: A Tale of Two Sons.

Dat claimt de betrouwbare insider Billbil-kun. Volgens hem wordt de remake ergens binnenkort onthuld - mogelijk op The Game Awards aankomende nacht. Het spel zou door 505 Games worden uitgegeven.

Brothers: A Tale of Two Sons is geregisseerd en geschreven door Josef Fares in samenwerking met Starbreeze. Fares zou later Hazelight oprichten, waarmee hij onder andere It Takes Two ontwikkelde.

In Brothers: A Tale of Two Sons besturen spelers twee broers die op zoek gaan naar een geneesmiddel voor hun stervende vader. De game verscheen oorspronkelijk in 2013 op Xbox 360, PlayStation 3 en pc, al kwam het spel later ook uit op platforms als Nintendo Switch, PS4, Xbox One en smartphones. De game won meerdere awards, waaronder een BAFTA Video Game Award.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zucht, ondanks dat het een hele goede game is, is een remake echt nog niet nodig. Maak dan liever een vervolg of een andere game. Het is de laatste tijd wel heel erg raak met remakes, men wil gewoon goedkoop cashen, want een remake is vele malen goedkoper te produceren dan een nieuwe game.

0

Helemaal mee eens, deze game draait helemaal niet om de mooiste graphics maar om het mooie verhaal en de unieke gameplay. Echt zonde dit

0

Aanbevolen voor jou