PS5-exclusiviteit Zenless Zone Zero loopt in januari 2025 af

PS5-exclusiviteit Zenless Zone Zero loopt in januari 2025 af

De game is een halfjaar console-exclusief voor PlayStation

Vanaf 4 januari 2025 kan Zenless Zone Zero ook op andere consoles buiten de PlayStation 5 uitkomen.

De game verscheen op 4 juli voor PlayStation 5, pc, iOS en Android. In een trailer van de PlayStation 5-versie die hieronder bekeken kan worden, is aan het einde te zien dat de een halfjaar console-exclusief is voor PlayStation. Dat betekent dat het spel in januari 2025 dus ook naar andere consoles kan komen, al is op moment van schrijven niet bekend of dit ook daadwerkelijk op de planning staat.

Zenless Zone Zero is een gratis game die zich afspeelt in de post-apocalyptische, futuristische stad New Eridu. De Ethereals zijn de mensenwereld ingetrokken uit portalen die Hollows worden genoemd. Deze wezens hebben chaos en verwoesting veroorzaakt, waardoor het grootste deel van de mensheid is uitgeroeid. Een klein groepje overlevenden nemen het nu op tegen de Ethereals door hun eigen technologieën en grondstoffen tegen ze te gebruiken.

De game is ontwikkeld door miHoYo, het Chinese bedrijf dat eerder al veel succes boekte met Genshin Impact en Honkai: Star Rail. Ook Zenless Zone Zero blijkt een groot succes: in het eerste weekend werd de game al vijftig miljoen keer gedownload.

Kamal van de Pol gaf een 8,5 aan de game: "Zenless Zone Zero weet wat het wil zijn met de geweldige setting, animaties en designs. De vloeiende en diepgaande gevechten zorgen, samen met de variatie aan andere gameplay, voor een stampvolle game die alleen maar beter gaat worden. Toch maakt dat de game onnodig complex, en ontmoedigt dat samen met het trage begin wellicht nieuwe spelers."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou