Prince of Persia: The Lost Crown uitspelen beslaat ongeveer 25 uur

Prince of Persia: The Lost Crown uitspelen beslaat ongeveer 25 uur

Tevens is er een nieuwe trailer van de game uitgebracht

Het zal spelers van Prince of Persia: The Lost Crown ongeveer 25 uur vergen om de game uit te spelen.

Dat schat Ubisoft in, zo wordt gemeld in een uitgebreid artikel op Game Informer. Hoewel het om een schatting gaat, geeft het wel aan dat The Lost Crown geen gigantisch avontuur van honderd uur wordt.

Daarnaast is er een nieuwe trailer van de game uitgekomen die hieronder bekeken kan worden. Hierin worden diverse omgevingen, situaties en vijanden getoond.

The Lost Crown is een volledig nieuwe game in de Prince of Persia-reeks. Het betreft een 2.5D-platformer met puzzels en belooft een moderne take op de legendarische franchise.

Spelers gaan in de game op zoek naar de ontvoerde prins Hassan. De focus ligt vooral op exploratie. Ubisoft omschrijft de game als een semi-open wereld. De game volgt de metroidvania-formule en spelers kunnen tijdreizen om verschillende puzzels op te lossen. Daarbij kan men gebruik maken van zogeheten 'Time Powers'

Prince of Persia: The Lost Crown verschijnt op 18 januari 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Amazon Luna. Op 11 januari verschijnt er een demo van de game.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het nog behoorlijk lang voor een Metroidvania. Ben erg benieuwd naar het spel. De hands on previews waren volgens mij wel positief grotendeels dus hopelijk is het gehele product net zo goed. Zie dat ie 49 euro kost bij Bol. Maarja het is een Ubisoft game, dus als ie goed ontvangen wordt, dan wacht ik wel even met de aanschaf.

0

Zin in deze game! Greep meteen m'n aandacht bij de eerste trailer.

0

Aanbevolen voor jou