Prince of Persia: The Lost Crown-patch lost diverse bugs op

Prince of Persia: The Lost Crown-patch lost diverse bugs op

Waaronder bugs waardoor spelers bepaalde missies niet konden klaren

Gisteren is er een patch uitgekomen voor Prince of Persia: The Lost Crown waarmee diverse bugs in de game zijn opgelost.

Hoewel de nieuwe Prince of Persia-game goed wordt ontvangen bij critici en spelers, zijn er wel wat bugs in de game die spelers kunnen verhinderen progressie te boeken. Patch 1.0.4 heeft een aantal van die problemen opgelost, zoals in de patch notes is te zien.

Prince of Persia: The Lost Crown is metroidvania waarin spelers op zoek gaan naar de ontvoerde prins Hassan. Men verkent een groot, doolhofachtig kasteel waarin diverse vijanden, puzzels en platformuitdagingen spelers op staan te wachten.

Bastiaan Vroegop deelde een 7,5 uit aan de game: "The Lost Crown is een prima metroidvania. Soms piekt de moeilijkheidsgraad onverwachts, wat door het lineaire karakter toch tot wat frustratie kan leiden, maar meestal zorgen de ijzersterke gevechten en het snelle platformwerk ervoor dat dit een hartstikke leuke game is."

Prince of Persia: The Lost Crown is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou