Update: PlayStation slaat Gamescom dit jaar wederom over

Update: PlayStation slaat Gamescom dit jaar wederom over

Het bedrijf was voor het laatst in 2019 aanwezig op de beurs

Sony Interactive Entertainment is dit jaar wederom niet aanwezig op Gamescom.

Update: Sony heeft dit inmiddels bevestigd aan Eurogamer. Eerder meldde het bedrijf achter PlayStation dit al aan het Duitse Games Wirtschaft. De laatste keer dat Sony aanwezig was op Gamescom, was in 2019.

Het bedrijf houdt de laatste jaren wel zelf digitale livestreams - zo wordt er rond september vaak een PlayStation Showcase uitgezonden en was er onlangs een State of Play te zien.

Gamescom wordt van 21 tot en met 25 augustus gehouden in Keulen, Duitsland, en laat bezoekers allerlei aankomende games spelen. Op 20 augustus wordt Gamescom Opening Night Live uitgezonden, een presentatie met The Game Awards- en Summer Game Fest-presentator Geoff Keighley.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze tegen dan even weinig hebben als op hun State of Play, dan is het misschien beter zo. Een booth opzetten met 4 first party games waarvan 1 pc port van een oudere game, en eentje die slecht werd ontvangen, lijkt me verlies van tijd en geld.

-1
test

Ik geloof dat het meest hardnekkige gerucht sinds de State of Play is dat Sony pas in september met een groter 'event' komt. Ik denk dat ze tijdens Gamescom wel wat zouden kunnen laten zien, maar dat ze hiermee zichzelf in de voet zouden schieten.

2

Logische keuze als ze niks te laten zien hebben.

-1

Aanbevolen voor jou