PlayStation Portal kan nu aan publieke wifi verbonden worden

PlayStation Portal kan nu aan publieke wifi verbonden worden

Op die manier kan men ook gamen in hotels of op vliegvelden

Het is nu mogelijk om de PlayStation Portal verbinding te laten maken met publieke wifi-netwerken.

Dat heeft Sony laten weten. Publieke wifi-netwerken worden vaak afgeschermd met een inlogscherm, en deze kon de Portal nooit openen aangezien er geen webbrowser op zit.

Dankzij een nieuwe update verschijnt er op het PlayStation Portal-scherm voortaan een qr-code wanneer men verbinding wil maken met publieke wifi, die men met een smartphone kan inscannen en het inlogproces vervolgens daar kan afronden. Dit is bijvoorbeeld handig om de Portal in fastfoodrestaurants, in hotels of op het vliegveld te gebruiken.

De update zorgt er ook voor dat gebruikers het batterijpercentage in beeld kunnen brengen. Tevens wordt er duidelijk op het scherm aangegeven waar de virtuele touchpad op het scherm zich bevindt.

Met de PlayStation Portal kan men Remote Play gebruiken om zo games die men op PlayStation 5 heeft af te spelen via wifi. Daar is logischerwijs ook een PlayStation 5 voor nodig. Sony laat weten dat de populairste PS5-games om op de Portal te spelen onder andere God of War Ragnarök, Spider-Man 2, Astro's Playroom, Fortnite, Rocket League en EA Sports FC 24 zijn.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een onnozel en nutteloos apparaat is het toch ook. Je hebt dus een telefoon nodig om je PS portal met een publiek wifi netwerk te verbinden.. het is zelf al een uitbreiding van je console en die uitbreiding heeft nu nog een uitbreiding nodig.

0

Aanbevolen voor jou