Pikante foto's van vrouwen maken in Dead Rising-remaster loont niet meer

Pikante foto's van vrouwen maken in Dead Rising-remaster loont niet meer

De game verschijnt op 19 september voor PS5, Xbox Series en pc

In tegenstelling tot het origineel loont het niet meer om in de Deluxe Remaster van Dead Rising 'erotische' foto's van vrouwelijke personages te schieten.

In de oorspronkelijke game konden spelers levels omhoog gaan door in-game foto's van grappige, gewelddadige of gore situaties te maken. Er was echter ook een 'erotische' categorie waarbij er punten werden gescoord door bijvoorbeeld het ondergoed of de borsten van vrouwelijke personages op de foto te zetten.

Famitsu (via Eurogamer) liet weten dat deze foto's in de aankomende remaster van de game geen punten meer opleveren. Capcom heeft niet gemeld waarom dit uit de game is verwijderd, maar het heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het feit dat de remaster achttien jaar na het origineel uitkomt en de gemiddelde mening over wat door de beugel kan is veranderd. Overigens kan men nog wel punten verdienen door foto's van andere situaties te maken.

Dead Rising Deluxe Remaster verschijnt op 19 september digitaal voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam. Op 8 november komen er op PlayStation 5 en Xbox Series X en S ook fysieke edities uit.

De game loopt op de RE Engine en bevat verbeterde graphics - met een maximale resolutie van 4K en framerate van 60 fps - verbeterde modellen voor de personages en diverse andere verbeteringen. Zo kan hoofdpersonage Frank West nu bewegen tijdens het mikken met zijn geweer en is er een autosave-optie. Alle personages hebben nu ook ingesproken stemmen.

Dead Rising verscheen in 2006, oorspronkelijk op de Xbox 360. In 2016 kwam er al een remaster uit op diverse platforms. In het spel komt fotojournalist Frank West in een winkelcentrum vol met zombies vast te zitten. Spelers krijgen te maken met allerlei overlevenden in het winkelcentrum en kunnen tussendoor allerlei spullen uit de schappen pakken om zombies mee te treiteren. Er zijn meerdere vervolgen op Dead Rising uitgekomen, al was de ontvangst op deze vervolgen niet zo positief als voor het origineel.

Overigens wordt hoofdpersonage Frank West in deze remaster door een andere acteur ingesproken - de stemacteur die Frank in de oorspronkelijke game van stem voorzag, gaf onlangs aan niet gevraagd te zijn voor de remaster. Hieronder kan een uitgebreide nieuwe video van de game worden bekeken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tsss, jammer zeg. Dan blijf ik het wel gewoon in de plaatselijke buurtsuper om de hoek doen.

4
test

Jammer, we leven in een tijdperk waar elke vrouw die op Only fans gaat staan wordt bejubelt als empowerment en dan hebben we hier publishers die hun eigen werk gaan censureren over een infantiele optie in de game. (niet de eerste game of heruitgave die capcom censureerd btw) dus, dan blijf ik het origineel wel spelen als ik daar zin in heb. ik zal het zo zeggen anders: ik wou dat ze zoveel tijd en energie staken in het bugfixen en leuk maken van hun games ipv te kijken waar ze kunnen snijden in gameplay uit angst voor de cancelcultuur.

3

Aanbevolen voor jou