Phantom Blade Zero uitspelen kost dertig tot veertig uur

Phantom Blade Zero uitspelen kost dertig tot veertig uur

Het moet zo'n dertig tot veertig uur kosten om Phantom Blade Zero uit te spelen.

Dat heeft de ontwikkelaar van het spel, S-Game, laten weten op Discord, waar het vragen van fans beantwoordde. Volgens de makers bevat het spel diverse zijmissies en veel endgame content, waaronder multiplayerkerkers en roguelike missies.

Het bedrijf stelde gamers ook gerust over de pas getoonde trailer. Daarin zijn diverse gevechten te zien en fans vroegen zich vanwege de filmische camerastandpunten af of deze gevechten wel in-engine waren gecaptured. Volgens S-Game is dat zeker het geval, alleen werden er voor de trailer expres unieke camerastandpunten gebruikt.

De actie-rpg Phantom Blade Zero werd tijdens de PlayStation Showcase afgelopen week aangekondigd. De third-person-game moet snelle third-person combat met zwaarden bieden. Spelers kruipen in de huid van een sluipmoordenaar genaamd Soul die voor een mysterieuze, machtige organisatie genaamd The Order werkt. Wanneer hij wordt beschuldigd van de moord op de patriarch van deze organisatie, begint de jacht op hem.

Aan het begin van het spel raakt Soul ernstig gewond. Hij wordt gered door iemand met speciale krachten, maar het gevolg is dat dit medicijn maar 66 dagen werkt. Hij moet het opnemen tegen machtige vijanden en het complot te zien ontrafelen voordat zijn dagen geteld zijn.

Phantom Blade Zero wordt ontwikkeld door S-Game. in 2010 brachten ze het spel Rainblood: Town of Death uit in China, en deze nieuwe game is daar op gebaseerd. Het wordt een "spirituele hergeboorte" genoemd en "de game die we altijd al wilden maken".

Phantom Blade Zero komt in ieder geval naar PlayStation 5, al liet de ontwikkelaar weten dat het spel een multiplatformrelease wordt. Een releasedatum is nog niet bekend. Bekijk hieronder nog eens de onthullingstrailer.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

huh ik dacht serieus dat deze game een PS5 exclusive was maar ik las op Reddit dat deze ook naar de XBox komt?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

-4
test

Deze gebruiker is verwijderd

-3

Dit kan natuurlijk altijd nog op een later moment wel aangepast worden zodat de game wel naar de Xbox komt.

-3
test

Gok dat het een timed exclusive is, na een jaar zal het ook wel naar series komen.. Maar dit is pure gok/speculatie van mij.

-1
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

ja vind ook irritant, hopelijk wordt het snel gefixt

-2
test

Vond het de tofste aankondiging op de show. Net zoals vele anderen hoop ik dat het geen soulborne gameplay heeft. Dat kunstje ken ik nu wel.

0

Aanbevolen voor jou