Phantom Blade Zero-studio doet afstand van negatieve quote over Xbox

Phantom Blade Zero-studio doet afstand van negatieve quote over Xbox

Een ontwikkelaar zou hebben gezegd dat niemand een Xbox nodig zou hebben

Phantom Blade Zero-ontwikkelaar S-Game heeft afstand gedaan van een online verschenen quote waarin werd gemeld dat "niemand een Xbox nodig heeft".

De quote werd gedeeld door een Braziliaanse website die op de ChinaJoy-beurs aanwezig was. De site in kwestie zou een ontwikkelaar van S-Game aan de tand hebben gevoeld over het feit dat Phantom Blade Zero niet naar Xbox komt, waarop de ontwikkelaar zou hebben gezegd dat "niemand dat platform nodig heeft".

De quote zorgde kort na verschijning voor ophef op internet, en S-Game heeft op social media dan ook officieel gereageerd. "We willen duidelijk maken dat dit geclaimde statement niet S-Game's waarden of cultuur representeert. We willen onze game toegankelijk voor iedereen maken en hebben nog geen systemen uitgesloten voor Phantom Blade Zero. We werken hard aan de ontwikkeling en het uitgeven vcan het spel om het voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken."

Phantom Blade Zero komt op een nog onbekend moment naar PlayStation 5 en pc. De third-person-game moet snelle third-person combat met zwaarden bieden. Spelers kruipen in de huid van een sluipmoordenaar genaamd Soul die voor een mysterieuze, machtige organisatie genaamd The Order werkt. Wanneer hij wordt beschuldigd van de moord op de patriarch van deze organisatie, begint de jacht op hem. Op de ChinaJoy-beurs werd nieuwe gameplay van het spel gedeeld.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou