Persona 6 verschijnt mogelijk pas in 2026

Persona 6 verschijnt mogelijk pas in 2026

In 2024 zou er echter wel een andere Persona-game uitkomen

Volgens een over het algemeen betrouwbare insider komt het nog onaangekondigde Persona 6 mogelijk pas ergens in 2026 uit.

Dat claimt MbKKssTBhz5, die eerder al correct het bestaan van Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica onthulde. Diverse insiders claimden eerder al dat Persona 6 in ontwikkeling is, maar MbKKssTBhz5 claimt nu dat het spel misschien pas in 2026 verschijnt. Dat is overigens ook het dertigste jubileumjaar van de franchise.

"De volgende Persona moest eigenlijk in 2024 uitkomen. Nu staat hij voor 2025 gepland, maar 2026 is waarschijnlijker. De game heeft een grotere schaal dan Persona 5, maar wordt op veel vlakken ook anders. Persona 3 Reload was een soort test voor deze game. Het wordt een veel grotere stap dan van Persona 3 en 4 naar 5."

Afgelopen juli claimde de insider nog dat de werknaam van Persona 6 'Carbon' is en in ieder geval op PlayStation 5 uitkomt. Dat sluit niet uit dat het spel ook op andere systemen verschijnt, maar volgens de insider slaat het spel in ieder geval de oudere consoles over.

Overigens heeft MbKKssTBhz5 ook gemeld dat het Persona-team aan een andere game in de reeks werkt die in het fiscale jaar 2024 uit moet komen. Deze game zou de complete Persona-cast bevatten, maar meer informatie is er nog niet.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zolang hij maar weer top wordt.

0
test

Speculatie is op dit moment dat het een Open Wereld wordt om te verkennen, dus ben ik zeer benieuwd of dat waar zal zijn. P6 zal een grotere stap vanaf P5 krijgen dan tussen P4 en P5, volgens een zeer betrouwbare bron. (Onder andere de persoon die het bestaan uitlekte van verschillende spin-offs in de franchise)

0
test

Gesmuld van P5R, dus kan niet wachten. 9

0

Aanbevolen voor jou