Permadeath-modus voor Assassin's Creed Mirage verschijnt vanmiddag

Permadeath-modus voor Assassin's Creed Mirage verschijnt vanmiddag

Update 1.0.7 voegt ook diverse extra's en fixes toe

Vanmiddag verschijnt update 1.0.7 voor Assassin's Creed Mirage, waarmee onder andere een optie voor permadeath wordt toegevoegd aan de game.

Permadeath - wat betekent dat wanneer spelers doodgaan in het spel, helemaal opnieuw moeten beginnen - zou eigenlijk vorig jaar al aan de game worden toegevoegd, maar werd uitgesteld.

De update voegt ook de mogelijkheid toe voor spelers om elk kostuum dat ze in de game hebben op elk moment te dragen. Ook loopt er een nieuwe, speciale assassin rond op de straten van Bagdad en worden er diverse bugs op gelost. De patch notes zijn hier te lezen. De update verschijnt om 13:00 uur Nederlandse tijd.

Assassin's Creed Mirage kwam afgelopen oktober uit en keerde terug naar de roots van de serie. Spelers besturen assassijn Basim door een kleinere stad in een korter avontuur dan we de afgelopen jaren gewend zijn van de reeks.

De game werd wisselend ontvangen. Lars Cornelis gaf Mirage een 6,5 in zijn review: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

Ubisoft werkt aan verschillende nieuwe Assassin's Creed-projecten, waaronder Project Red, een game die zich in het oude Japan afspeelt. Dit spel wordt onderdeel van Assassin's Creed Infinity, een overkoepelend platform van waaruit nieuwe AC-avonturen verschijnen.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Website werkt weer niet via chrome op Samsung telefoon op iPhone wel zie ik.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 20 februari 2024 - 11:23]

0
test

Hier geen probleem in Chrome op mijn telefoon.

0

Aanbevolen voor jou