Parijs wordt deze maand aan Session: Skate Sim toegevoegd

Parijs wordt deze maand aan Session: Skate Sim toegevoegd

Meer dan twee miljoen mensen hebben de game gespeeld.

Op 18 juli wordt er gratis nieuwe content aan Session: Skate Sim toegevoegd in de vorm van een speelgebied gebaseerd op de Franse stad Parijs.

Op de map kunnen spelers door diverse iconische locaties van de hoofdstad skaten, van de oevers van de Seine tot de trappen in Jardins du Trocadéro. Ook de iconische Eiffeltoren heeft een plek op de map, zoals in onderstaande korte teaser te zien is. De dlc wordt mede toegevoegd om te vieren dat de game door meer dan twee miljoen mensen is gespeeld.

Spelers gebruiken in Session: Skate Sim de twee analoge sticks om beide voeten te besturen. Het spel bevat geen scoresysteem, maar wel een video editor waarmee spelers hun trucjes kunnen opnemen en die kunnen delen op social media. Het spel is verkrijgbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, Nintendo Switch en pc.

Sander Hölsgens beloonde het spel met een 7,5: "Session ademt skateboarden. Van historische skatespots en bekende skaters tot de geliefde Sony VX100-camera: dit is een lofzang aan de skatecultuur uit de jaren negentig. Door de verfijnde besturing is dit bovendien een overtuigende skatesimulator. Technische mankementen en weinig interessante missies voorkomen dat Session op alle fronten overtuigt."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

DAt is epic. Dan ga ik hem wel weer even oppakken.

0

Aanbevolen voor jou