Overleden kat vereeuwigd in Assassin's Creed Mirage

Overleden kat vereeuwigd in Assassin's Creed Mirage

De kat heeft een patroon op zijn snuit dat lijkt op het AC-logo

Er zit een kat in Assassin's Creed Mirage die het Assassin's Creed-logo op zijn snuit heeft. De kat is gebaseerd op een echte kat van een fan.

Een fan deelde eerder een foto van zijn overleden kat die op zijn snuit een patroon had dat erg op het Assassin's Creed-logo leek. Ubisoft heeft daarop besloten de kat in het pas uitgekomen Mirage te verwerken.

Assassin's Creed Mirage speelt zich af in de 9e eeuw en gaat om een "sleutelmoment in de geschiedenis". In vergelijking met de meest recente hoofddelen in de reeks, gaat Mirage terug naar de kleinere schaal van de vroegere Assassin's Creed-games, met een focus op één stad en stealth-gameplay. Spelers besturen Basim Ibn Ishaq, die ook al voorkwam in Assassin's Creed Valhalla, en bezoeken Bagdad en de omgeving van de stad.

De game is vorige week verschenen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Lars Cornelis gaf er een 6,5 aan in zijn review: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

Assassin's Creed Mirage
View post on X
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Purrrsome

0
test

Kan mij niet voorstellen dat iemand van dit nieuws katterig kan worden! I'll see myself out...

0

Aanbevolen voor jou