Opmerking over nieuwe Naughty Dog-game was uit verband getrokken

Opmerking over nieuwe Naughty Dog-game was uit verband getrokken

Neil Druckmann publiceert zijn complete quote

De quote van Naughty Dog's Neil Druckmann over zijn nieuwe game die "de mainstreamopvattingen over gamen kan veranderen" is volgens Druckmann uit verband getrokken.

Afgelopen week publiceerde Sony tijdens een meeting over de toekomst van het bedrijf enkele quotes van Druckmann, die samen met Naughty Dog aan een nieuwe game werkt. In de gepubliceerde quote stond het volgende: "Ik ben heel benieuwd hoe deze game uitpakt, zeker na het succes van The Last of Us, omdat het de mainstream blik op gamen zou kunnen herdefiniëren." Ook uitte hij zich positief over het gebruik van AI bij game-ontwikkeling.

Op social media heeft Druckmann inmiddels laten weten dat die quotes niet helemaal correct zijn en een onjuist beeld scheppen van zijn visie. "Een aantal van mijn woorden, alsmede de context en de bedoeling, is helaas verloren gegaan bij het editen van mijn onsamenhangende antwoorden", zo stelt hij. Vervolgens publiceerde hij de zijn volledige, onaangepaste antwoord die hieronder bekeken kan worden.

Duidelijk is in ieder geval dat het bedrijf een nieuwe game in ontwikkeling heeft. In de complete quote zegt Druckmann het volgende er over: "Ik ben niet alleen heel enthousiast over de nieuwe game die we ontwikkelen - het is iets heel nieuws voor ons - maar kan ook niet wachten om te zien hoe de wereld er op reageert. Dankzij het succes van The Last of Us en de televisieserie kijken zelfs mensen die niet gamen naar onze volgende stappen. Ik kan niet wachten om te zien wat hoe men er op reageert - en ik heb er nu al teveel over gezegd."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

”die quotes niet helemaal correct zijn en een juist beeld scheppen van zijn visie” ik vermoed dat dat “onjuist beeld” moet zijn? Duidelijk voorbeeld waarbij iemand van de marketing afdeling iets teveel artistieke vrijheid heeft genomen zo lijkt het. Dat ze dat niet even afstemmen met elkaar

0
test

Yes, aangepast

1

die man is echt zo vol van zichzelf

0

Aanbevolen voor jou