Ontwikkeling van Marvel's Spider-Man 2 grotendeels afgerond

Ontwikkeling van Marvel's Spider-Man 2 grotendeels afgerond

Game is 'goud gegaan' en komt op 20 oktober uit

Marvel's Spider-Man 2 is 'goud gegaan', wat inhoudt dat de ontwikkeling grotendeels is afgerond.

Vroeger werd 'goud gegaan' gebruikt als term aan te geven dat de uiteindelijke versie van een game op disk naar de uitgever werd gestuurd ter goedkeuring en daarna gedrukt werd. Het werk van ontwikkelaars was dan zo goed als klaar. Tegenwoordig werkt men vaak door aan patches.

Hoe dan ook heeft Insomniac Games via social media aangegeven dat Spider-Man 2 'goud is gegaan', waardoor de releasedatum van 20 oktober gehaald kan worden.

Marvel's Spider-Man 2 komt uit voor PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen ditmaal niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game. Lees hier een uitgebreide preview van de game.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er zin in. Ik hoop dat we ook nog als venum mogen spelen.

0

Daar hoop ik dus ook heel erg op en dan hopelijk wel met unieke toffe gameplay. Ik ben ook benieuwd wat ze gedaan hebben om een spel in voor een groot deel dezelfde wereld leuk te maken. Daar is vast al iets over bekend, maar heb me er nog niet heel erg in verdiept.

0
test

Ik denk het niet, maar ik sluit niet uit dat dit team van Spider-Man 2 een Venom DLC zal maken. Of dat er weer wordt losgekoppeld om iets als Miles Morales te maken. Op dit moment werkt het overgrote deel van het Miles Morales team aan Wolverine, dacht ik. In ieder geval werkt dezelfde regisseur wel aan de game.

0

Heeeeel benieuwd naar deze game!

0

Aanbevolen voor jou