Onthulling van Alan Wake 2-dlc op Summer Game Fest zo goed als zeker

Onthulling van Alan Wake 2-dlc op Summer Game Fest zo goed als zeker

Vrijdagavond vanaf 23:00 uur begint de liveshow

Het is zo goed als zeker dat er tijdens de Summer Game Fest-liveshow vrijdagnacht downloadbare content voor Alan Wake 2 wordt onthuld.

Afgelopen week hintte ontwikkelaar Remedy Entertainment al naar een onthulling door op social media de naam van het bedrijf naar 'Poison Pill Entertainment' te veranderen. Ook plaatste het bedrijf een tweet met het logo van dit fictionele bedrijf. Daaronder staat 'Sinds 1995 in Night Springs'. Night Springs is de naam van een fictionele televisieserie uit de Alan Wake-games.

Inmiddels is via het X-account van Alan Wake een teaserillustratie geplaatst met de datum 7 juni. Dat is aanstaande vrijdag, en dan begint om 23:00 uur Nederlandse tijd tevens de Summer Game Fest-liveshow. Een onthulling lijkt dus zo goed als zeker.

Eerder bevestigde Remedy al dat er zowel betaalde als gratis dlc naar de game komt. De namen van de twee betaalde uitbreidingen zijn zelfs al bekend: Night Springs en The Lakehouse. Eerstgenoemde zou ergens deze lente verschijnen, zo claimde Remedy vorig jaar nog.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou