Nog meer mogelijke artwork van nieuwe Bluepoint-game gelekt

Nog meer mogelijke artwork van nieuwe Bluepoint-game gelekt

Het bedrijf werkt al geruime tijd aan iets nieuws

In navolging van vorig jaar lijkt er wederom artwork van een nieuwe game van Sony-studio Bluepoint Games gelekt.

Gobind Singh Deo, de Maleisische minister van digitale zaken, plaatste een korte video op LinkedIn waarin hij een tour kreeg door het kantoor van de PlayStation-studio in Maleisië, waar men diverse Sony-studio's ondersteunt - mogelijk ook Bluepoint.

Op Reddit vonden een aantal oplettende kijkers van deze video mogelijke artwork van de nieuwe game van bovengenoemde studio. Het uiterlijk van de art is volgens de meeste fans vergelijkbaar met eerder gelekte artwork van het project.

Eind vorig jaar werd er data van Insomniac Games gestolen. Daarin zat ook informatie over waar andere Sony-studio's mee bezig waren, waaronder dus artwork van Bluepoints nog onaangekondigde, naamloze game.

Bluepoint Games, dat in 2021 onderdeel werd van PlayStation, is vooral bekend als ontwikkelaar van remakes en remasters, bijvoorbeeld de PlayStation 5-versie van Demon's Souls, alsmede de PS4-remake van Shadow of the Colossus. Toen het bedrijf werd overgenomen, liet Bluepoint echter weten dat de volgende game van de studio uit compleet nieuwe content bestaat, al is niet duidelijk of het om een nieuwe IP of een bestaande franchise van Sony gaat. De gelekte artwork lijkt in ieder geval op dat eerste te wijzen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou