No Man's Sky-update maakt planeten gevarieerder en realistischer

No Man's Sky-update maakt planeten gevarieerder en realistischer

Inclusief nieuwe water- en weerseffecten

Er is een nieuwe gratis update voor No Man's Sky uitgekomen, waarmee planeten die spelers bezoeken gevarieerder en realistischer worden.

Het gaat om de 'Worlds Part 1'-update. Volgens ontwikkelaar Hello Games worden er allerlei nieuwe opties voor weersomstandigheden, terrein en de manier waarop deze elementen op elkaar reageren toegevoegd, waardoor planeten er niet alleen mooier uitzien, maar er ook meer variatie is dan voorheen.

Zo zal water nu bijvoorbeeld golven bevatten en de omgeving reflecteren, en tevens reageren op verschillende weersomstandigheden. Schepen kunnen ook direct op het water landen. Lava levert vonken op in de lucht en regen, mist en stormen zorgen er ook voor dat omgevingen realistischer ogen.

Hoewel niet officieel bevestigd, doet de naam van de update vermoeden dat er ook aan een tweede update wordt gewerkt die nog meer aanpast aan de planeten. De volledige patch notes van de nieuwe update zijn in ieder geval hier te vinden.

Hello Games voorziet No Man's Sky al jaren van nieuwe content middels gratis updates. Daarnaast werkt het bedrijf aan een nieuwe game genaamd Light No Fire. Spelers bezoeken daarin een gigantische, procedureel gegenereerde fantasiewereld die qua grootte vergelijkbaar met de echte aarde is. Volgens de ontwikkelaar zorgt het werken aan Light No Fire er voor dat er ook meer kennis wordt opgedaan die weer in No Man's Sky-updates wordt doorgevoerd.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vanmiddag even kort gespeeld, wat een update. Exploration voelt zo veel meer immersive nu en grafisch is het door o.a. de verbeterde wolken en het mooiere water nog veel beter geworden. En dat allemaal for free. We hebben meer developers nodig zoals Hello Games

1
test

En is de planeet waar je main base op staat ook nog steeds even mooi? Lees veel reacties dat mensen op zoek gaan naar een nieuwe planeet voor hun basis omdat het er nu heel anders uitziet en niet op de positieve manier

0
test

ik word altijd heel blij als ik No Mans Sky in de titel zie staan hier op Gamer.nl, dit betekend meestal weer een update :)

0

Aanbevolen voor jou