Een nieuwe trailer van aankomende rpg Metaphor: ReFantazio

Een nieuwe trailer van aankomende rpg Metaphor: ReFantazio

De game verschijnt op 11 oktober voor PS5, PS4, Xbox Series en pc

Metaphor: ReFantazio werd afgelopen nacht getoond tijdens de Summer Game Fest-liveshow.

Metaphor: ReFantazio is een nieuwe rpg van het creatieve team achter de Persona-spellen, dat in 2016 de ontwikkelstudio Studio Zero oprichtte. Sleutelrollen zijn weggelegd voor regisseur Katsura Hashino, componist Shoji Meguro en character designer Shigenori Soejima.

De game werd in 2016 al aangekondigd onder de naam Project Re:Fantasy, al werd er vorig jaar pas meer informatie onthuld. Het spel speelt zich af in het Verenigd Koninkrijk van Euchronia, een middeleeuws fantasierijk dat als 'spiegel' voor onze moderne wereld dient. Wanneer de koning wordt vermoord breekt er chaos uit in Euchronia en komt er een unieke vorm van magie vrij - genaamd Royal Magic - die voorheen alleen aan de koning besteed was. Er wordt een toernooi georganiseerd om te kijken wie de troon overneemt.

Spelers besturen een jongen van de Elda-stam die wordt beschuldigd van het gebruiken van 'verboden magie'. Hij gaat op avontuur om zijn jeugdvriend - de kroonprins van Euchronia - te ontdoen van een vloek. Tijdens zijn reis wordt hij bijgestaan door de fee Gallica.

Metaphor: ReFantazio verschijnt op 11 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Om 3 uur ’s nachts wordt er een livestream uitgezonden rondom de game.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou