Nieuwe trailer toont de eindbazen van de Soul Reaver-remastercollectie
Nieuws

Nieuwe trailer toont de eindbazen van de Soul Reaver-remastercollectie

Collectie komt op 10 december uit voor consoles en pc

Aspyr heeft een nieuwe trailer van Legacy of Kain: Soul Reaver 1-2 Remastered uitgebracht waarin meer van de collectie wordt getoond.

Zo staan in de trailer de eindbazen uit de games centraal. Melchiah, Rahab, Zephon, Dumah en Kain hebben een nieuw uiterlijk gekregen, waarbij bijvoorbeeld de modellen voor Kain in beide games volledig opnieuw gemaakt moesten worden. In een bijbehorend artikel op PlayStation Blog wordt de toevoeging van een map en kompas aangehaald om de reis van spelers door Nosgoth gebruikersvriendelijker te maken.

Legacy of Kain: Soul Reaver 1-2 Remastered werd afgelopen maand aangekondigd. De games kunnen in met hun oorspronkelijke graphics gespeeld worden of met een verbeterd uiterlijk.

De Soul Reaver-games zijn de vervolgen op Blood Omen: Legacy of Kain, dat ontwikkeld werd door Silicon Knights en in 1996 uitkwam. Vervolg Legacy of Kain: Soul Reaver bracht de reeks naar het third-person-actiegenre. De game werd geregisseerd door Amy Hennig, die later de Uncharted-serie zou maken bij Naughty Dog. In 2001 kwam direct vervolg Soul Reaver 2 uit.

Legacy of Kain: Soul Reaver 1-2 Remastered verschijnt op 10 december voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store).

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
We geven Call of Duty: Black Ops 6 weg voor de PS5
Nieuws

We geven Call of Duty: Black Ops 6 weg voor de PS5

Misschien wel aan jou!

Call of Duty: Black Ops 6 komt deze week uit, dus om het nieuwe deel in deze legendarische reeks te vieren mogen wij samen met bol de PS5-versie van het spel weggeven.

Na Black Ops Cold War in 2020 is de Black Ops-reeks weer terug met een zesde deel. Het verhaal speelt zich ongeveer tien jaar na Cold War af, tijdens de Golfoorlog. Spelers besturen het bekende Black Ops-personage Frank Woods, een campagne die volgens Treyarch de focus legt op missievariatie en verschillende gameplaystijlen. 

Misschien wel belangrijker dan het verhaal is ook de multiplayer-modus, die ook in Black Ops 6 vrij uitgebreid is. Het spel bevat op release zestien maps - en Nuketown komt een week later - en veertien modi waarin spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Daarbij bevat de nieuwe Call of Duty-game weer een Zombie-modus. Hier wordt de Dark Aether-verhaallijn doorgezet, en de personages uit dat verhaal keren hier dan ook terug. Requiem-team probeert te ontsnappen van het gevangeniseiland, maar dan krijgen ze plots te maken met een zombie-invasie.

Wat moet je doen om het spel te winnen? Ga naar de website van bol, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) en vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Druk om het formulier in te vullen.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
The Wolf Among Us 2 nog altijd in ontwikkeling
Nieuws

The Wolf Among Us 2 nog altijd in ontwikkeling

Het is al geruime tijd stil rondom het langverwachte vervolg

Telltale heeft fans verzekerd dat The Wolf Among Us 2 nog altijd in ontwikkeling is.

Er gingen onlangs geruchten dat de ontwikkeling van The Wolf Among Us 2 in gevaar was. Telltale zou zich "op een kritiek punt bevinden waarbij ze mogelijk geen andere keuze hebben dan de ontwikkeling stop te zetten".

Telltale heeft kort daarop een statement aan Eurogamer gegeven om de gemoederen te kalmeren. "We reageren niet op geruchten en ongefundeerde Reddit-threads, maar de ontwikkeling van The Wolf Among Us 2 gaat door en we kunnen niet wachten om op het geschikte moment meer van de game te delen."

The Wolf Among Us 2 werd al in 2017 aangekondigd, maar in 2018 sloot Telltale zijn deuren. Het bedrijf werd een jaar later echter opnieuw opgericht, en The Wolf Among Us 2 werd opnieuw onthuld. In 2023 werd nog aangekondigd dat het vervolg niet meer dat jaar zou uitkomen.

The Wolf Among Us is gebaseerd op de geprezen Fables-strips, waarin personages uit sprookjes naast mensen in de echte wereld leven. Het eerste seizoen, dat in 2013 en 2014 verscheen, viel bij veel spelers in de smaak. The Wolf Among Us 2 moet voor zover bekend uitkomen op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!