Nieuwe Naughty Dog-game 'kan mainstreamopvattingen over gamen veranderen'

Nieuwe Naughty Dog-game 'kan mainstreamopvattingen over gamen veranderen'

Aldus Neil Druckmann

De nieuwe game waar Naughty Dog momenteel aan werkt heeft volgens regisseur Neil Druckmann de potentie om de mainstream blik op gamen te veranderen.

Dat vertelt hij in een interview over de toekomst van games. "Ik heb het geluk gehad om aan verschillende droomprojecten te mogen werken en ben enthousiast over een nieuw project, dat misschien wel het meest opwindende tot nu toe is", aldus Druckmann.

Hij omschrijft dat de The Last of Us-televisieserie games bij een andere doelgroep in de spotlights heeft gezet en dat hij daar met de nieuwe Naughty Dog-game op verder wil bouwen. "Er is een groeiende waardering voor gamen die alle leeftijdsgroepen overstijgt. Ik ben heel benieuwd hoe deze game uitpakt, zeker na het succes van The Last of Us, omdat het de mainstream blik op gamen zou kunnen herdefiniëren."

Aan welke game Naughty Dog werkt, is niet bekend. Wel is duidelijk dat het om een nieuwe IP gaat. "Ik ben enorm dankbaar dat Sony Interactive Entertainment ons genoeg vertrouwd op basis van onze voorgaande successen om compleet nieuwe creatieve wegen in te slaan."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De mainstream gaat gamen altijd bezien als tijdsverspilling. "Ik heb daar geen tijd voor", maar wel een ganse dag op Tiktok, Instagram en op andere narcistische media schuimbekken.

2

Aanbevolen voor jou