Nieuwe gratis Prince of Persia: The Lost Crown-update voegt nieuwe modi toe

Nieuwe gratis Prince of Persia: The Lost Crown-update voegt nieuwe modi toe

Ook kan men nu fast travelen via de Wak-Wak-bomen

Er is een nieuwe gratis update uitgekomen voor Prince of Persia: The Lost Crown, waarmee onder andere nieuwe modi en een klassieke outfit aan de game zijn toegevoegd.

Twee nieuwe modi draaien om de eindbazen in de game en zijn toegankelijk via Artaban in The haven. In Boss Revenge kunnen spelers het opnieuw opnemen tegen eerder verslagen bazen. Men bepaalt daarbij zelf de moeilijkheidsgraad en de game houdt de beste pogingen bij.

Daarnaast is er een Boss Rush-modus waarin alle bazen achter elkaar verslagen moeten worden. Men kan tussen de baasgevechten wisselen tussen amuletten en Athra-surges.

Ook bevat de update een nieuwe outfit voor de prins gebaseerd op de reboot uit 2008. Een ander kostuum heeft letterlijk weinig om het lijf. Tot slot kan er nu via de Wak-Wak-bomen gereisd worden, wat er voor moet zorgen dat spelers veel sneller op de plek van bestemming aan kunnen komen.

De gratis uitbreiding is de tweede van drie geplande updates. Afgelopen maart kwam al de Warrior's Path-dlc uit, waarmee Speedrun- en Permadeath-modi werden toegevoegd. Ergens deze zomer moet de gratis update Divine Trials verschijnen, met nieuwe vecht- en platformuitdagingen, alsmede nieuwe amuletten en outfits. Ergens later dit jaar verschijnt er een betaalde verhaaluitbreiding.

Prince of Persia: The Lost Crown verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het betreft een metroidvania in een 2D-setting gebaseerd op de klassieke franchise. Spelers gaan in de game op zoek naar de ontvoerde prins Hassan. Het spel wordt qua gameplay vaak vergeleken met genregenoten als Hollow Knight en de Ori-games.

Gamer.nl-redacteur Bastiaan Vroegop gaf de game een 7,5: "The Lost Crown is een prima metroidvania. Soms piekt de moeilijkheidsgraad onverwachts, wat door het lineaire karakter toch tot wat frustratie kan leiden, maar meestal zorgen de ijzersterke gevechten en het snelle platformwerk ervoor dat dit een hartstikke leuke game is."

Watch on YouTube
Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou