Nieuwe dlc-personages voor Mortal Kombat 1 mogelijk gelekt

Nieuwe dlc-personages voor Mortal Kombat 1 mogelijk gelekt

Met o.a. Ghostface, Cyrax en T-1000

De tweede golf aan dlc-personages voor Mortal Kombat 1 is mogelijk gelekt.

De betrouwbare dataminer Interloko claimt in een YouTube-video zes geplande dlc-personages in de files van de game te hebben gevonden. Het zou gaan om drie personages bekend uit het Mortal Kombat-universum, en die personages afkomstig uit andere franchises.

De Mortal Kombat-personages zouden Noob Saibot, Cyrax en Sektor zijn. De personages uit andere franchises zijn T-1000 uit de Terminator-reeks, Ghostface uit de Scream-films en Conan the Barbarian.

Fans reageren verdeeld op de gelekte personages. Vooral opvallend is dat er helemaal geen vrouwelijke personages tussen zitten, aangezien dit ook al niet het geval was bij de vorige golf aan dlc-personages.

Sinds de release van Mortal Kombat 1 zijn er al vijf van zes geplande nieuwe personages aan de game toegevoegd: Homelander (uit The Boys), Omni-Man, Peacemaker, Quan Chi en Ermac. In juli wordt Takeda Takahashi toegevoegd.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weiger om 70 euro te betalen voor een spel en vervolgens nog 70 euro voor DLC. Liever wacht ikl op de ultimate edition die ik uit de koopjesbak haal.

0

Aanbevolen voor jou