Nieuwe Destiny 2-episode Echoes verschijnt vandaag

Nieuwe Destiny 2-episode Echoes verschijnt vandaag

De eerste van drie geplande episodes

Vandaag verschijnt er een nieuwe 'episode' voor Destiny 2 genaamd Echoes.

Onlangs is de The Final Shape-uitbreiding voor Destiny 2 al uitgekomen, en Bungie liet eerder al weten dat daarnaast de manier waarop nieuwe content aan de game wordt toegevoegd op de schop gaat. In plaats van vier seizoenen per jaar brengt het bedrijf drie zogeheten 'episodes' uit vol met content. Elke episode heeft daarbij drie 'Acts' per elke zes weken waarmee het verhaal wordt verteld.

De eerste van de drie geplande episodes, Echoes, komt vandaag beschikbaar, en speelt zich meteen na de gebeurtenissen van The Final Shape af - om specifiek te zijn op Nessus. Elke Act bevat daarnaast nieuwe activiteiten. Zo komt vandaag een nieuwe Breach Executable-activiteit voor drie spelers beschikbaar.

Ergens tussen juli en oktober zal de tweede episode, Revenant, verschijnen, dat als thema vampierjagen heeft. Tussen november dit jaar en februari volgend jaar is het vervolgens de beurt aan Heresy, waarin spelers terugkeren naar de Dreadnaught uit de The Taken King-uitbreiding. Meer informatie voor wat er op stapel staat is op de officiële website te vinden. In onderstaande video's wordt ook meer info gegeven.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou