Update: Makarov keert terug in Call of Duty: Modern Warfare 3

Update: Makarov keert terug in Call of Duty: Modern Warfare 3

De terugkeer van de slechterik werd middels een nieuwe trailer onthuld

Update: Vladimir Makarov speelt in het aankomende Call of Duty: Modern Warfare 3 een rol, zo blijkt uit een nieuwe trailer.

De fictieve slechterik had een belangrijke rol in de oorspronkelijke Modern Warfare-trilogie, en keert terug in het dit najaar te verschijnen Modern Warfare 3. Het personage is ook onderdeel van een van de meest omstreden segmenten uit de Call of Duty-franchise; de 'No Russian-missie' uit Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009), waarin spelers de mogelijkheid krijgen om op een vliegveld honderden onschuldige mensen neer te schieten.

De trailer waarin de terugkeer van Makarov wordt onthuld, kan hieronder bekeken worden.

Watch on YouTube

Oorspronkelijk bericht:
Vanmiddag wordt een nieuwe trailer van Call of Duty: Modern Warfare 3 uitgezonden. Dat heeft Activision Blizzard laten weten. De trailer heet de 'Makarov Reveal Trailer' en lijkt zich dus op slechterik Makarov te richten.

Daarnaast is bekendgemaakt dat meer informatie over de game op 17 augustus via Warzone 2.0 wordt onthuld. Het bedrijf deelde ook een telefoonnummer waar mensen naar kunnen bellen. De stem aan de andere kant van de lijn praat vervolgens over een aankomend "groot conflict". Vervolgens wordt verteld dat mensen "belangrijke intel voor de missie" kunnen verwachten, dus het is waarschijnlijk dat bellers voor en rond 17 augustus promotie ontvangen.

Eerder deze week werd na meerdere geruchten officieel aangekondigd dat de Call of Duty-game van dit najaar Modern Warfare 3 betreft, en dat het spel op 10 november uitkomt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Remember, no Russian."

1

Aanbevolen voor jou