'Nieuwe Beyond Good and Evil 2-trailer staat al een jaar klaar'

'Nieuwe Beyond Good and Evil 2-trailer staat al een jaar klaar'

Maar wanneer wordt de trailer getoond?

Een nieuwe trailer voor Beyond Good and Evil 2 zou al ongeveer een jaar klaar staan om getoond te worden.

Dat claimt gerenommeerd journalist Tom Henderson van Insider Gaming. "Ik weet dat het intussen al een meme is, maar een Beyond Good and Evil 2-trailer staat al ongeveer een jaar klaar. Het zou fijn zijn als we de trailer eindelijk gaan zien dit weekend."

Dit weekend en begin volgende week worden er diverse livestreams gehouden. Zo wordt vanavond vanaf 23:00 uur de Summer Game Fest-liveshow uitgezonden, aankomende zondagavond de Xbox Games Showcase en maandagavond de Ubisoft Forward.

Ubisoft toonde de eerste CGI-trailer van Beyond Good & Evil 2 in 2008. Daarna bleef het lange tijd stil rondom het spel, totdat de game in 2017 voor het eerst weer werd getoond. Daarna zijn er diverse updates uitgebracht door het ontwikkelteam, maar inmiddels is het al een lange tijd stil rondom het langverwachte vervolg. Bedenker Michel Ancel werkt al geruime tijd niet meer bij Ubisoft.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nu de game nog. En op een manier dat het na al die jaren, en de vreemde Jade van die Netflix show, het niet al preventief verprutst is

0
test

Dat klinkt alsof het geen gameplaytrailer is, maar weer een nikszeggende CGI vertoning. Denk dat weinig mensen daar op zitten te wachten als je vervolgens geen gameplay te tonen hebt.

1

Aanbevolen voor jou