NBA Street-achtige The Run: Got Next aangekondigd

NBA Street-achtige The Run: Got Next aangekondigd

Verschijnt in 2025 op PS5, Xbox Series en Steam

Play by Play Studios, dat deels bestaat uit voormalige Electronic Arts-ontwikkelaars, heeft debuutgame The Run: Got Next uit de doeken gedaan.

De game biedt drie-versus-drie-basketbalwedstrijden met hevig gestileerde graphics. Het spel doet dan ook denken aan die andere gestileerde basketbalreeks, NBA Street. Volgens de makers wordt het spel makkelijk om op te pakken, snel, en vooral erg leuk.

Spelers kunnen diverse uitgesproken personages kiezen om hun team mee samen te stellen. Elk personage heeft daarbij sterke en zwakke eigenschappen. De game kan zowel alleen als via online multiplayer worden gespeeld.

The Run: Got Next wordt zoals gezegd ontwikkeld door Play by Play Studios, een studio die in 2021 werd opgericht door voormalige EA-ontwikkelaars onder leiding van producent Scott Probst, de voormalige general manager van Visceral Games. Ook werkte hij aan diverse Battlefield- en Medal of Honor-games. Creative director Mike Young werkte aan de Madden- en NBA Street-games.

The Run: Got Next verschijnt in de loop van 2025 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam. In een artikel op Games Industry meldt de ontwikkelaar dat de game niet free-to-play wordt, maar ook niet voor een al te hoge prijs beschikbaar wordt gesteld.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou